close search results icon

Ταξίδι με ιστιοπλοϊκό!

Ταξίδι με ιστιοπλοϊκό!

Η ενοικίαση ιστιοπλοϊκού μπορεί να αποτελέσει μια εξαιρετική επιλογή για μια ξεχωριστή και ήρεμη εξόρμηση στα ελληνικά νησιά. Το ιστιοπλοϊκό ταξίδι προσφέρει μια μοναδική εμπειρία εξερεύνησης και χαλάρωσης που δύσκολα συγκρίνεται με άλλου είδους διακοπές.

Κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού με ιστιοπλοϊκό, οι διακοπές γίνονται πιο ήσυχες και απολαυστικές. Η ελευθερία που προσφέρει το ιστιοπλοϊκό, σε συνδυασμό με τη δυνατότητα εξερεύνησης απομακρυσμένων τοπίων που δεν είναι προσβάσιμα με άλλα μέσα μεταφοράς καθιστούν τις διακοπές με σκάφος μια απερίγραπτη περιπέτεια! Επιπλέον, η εμπειρία της ναυτικής ζωής σας βοηθά να αποσυνδεθείτε από το θόρυβο και το άγχος της καθημερινότητας. Μπορείτε να απολαύσετε διάφορες δραστηριότητες εν πλω, όπως κολύμπι σε απομονωμένες παραλίες, κατάδυση, ψάρεμα, εξερεύνηση των γύρω νησιών, απλή χαλάρωση και απόλαυση του φυσικού τοπίου.


Σαλπάρωντας στα ελληνικά νησιά!

Τα ελληνικά νησιά προσφέρουν μια μοναδική ποικιλία για τους επισκέπτες με ιστιοπλοϊκό. Μπορείτε να επισκεφθείτε νησιά όπως η Σαντορίνη, η Μύκονος, η Πάρος, η Νάξος, η Σκιάθος και πολλά άλλα. Κάθε νησί έχει την δική του μοναδική γοητεία και ομορφιά που περιμένει να ανακαλυφθεί!

Υπάρχουν επίσης παραλίες που μπορείτε να επισκεφθείτε μόνο με σκάφος. Αυτές οι παραλίες προσφέρουν μια ειδυλλιακή απομόνωση και είναι ιδανικές για όσους αναζητούν ηρεμία και γαλήνη. Η παραλία των Αγίων Αναργύρων στην Αντίπαρο είναι προσβάσιμη μόνο με σκάφος και ξεχωρίζει με τα καθαρά γαλάζια της νερά.

Φυσικά, μπορείς να νοικιάσεις ιστιοπλοϊκό και για κοντινότερα νησάκια, όπως τα νησιά του Αργοσαρωνικού! Ανάμεσα στο νησί της Ύδρας και στην αργολική ακτή, η Δοκός φαίνεται σαν να είναι βυθισμένη στη θάλασσα, μια μεγάλη πέτρα που κρύβει ερείπια ενός παλιού ενετικού κάστρου. Πολλοί την αγνοούν, θεωρώντας την έρημη και ανέλκυστη. Ωστόσο, τα γαλαζοπράσινα και κρυστάλλινα νερά, οι κατακόρυφοι βράχοι που βυθίζονται μέσα στη θάλασσα, καθώς και οι μικρές ακρογιαλιές στη βάση του μεγάλου βράχου, καθιστούν τη Δοκό έναν μαγευτικό προορισμό. Κοντά σε αυτό το τοπίο βρίσκεται και η Σπετσοπούλα, ιδιοκτησία του Σταύρου Νιάρχου. Αν και δεν επιτρέπεται η προσέγγιση της ξηράς της, με ένα σκάφος μπορείς να την εξερευνήσεις τριγύρω και ακόμη και να κάνεις βουτιές σε αυτά τα κρυστάλλινα νερά.

Επιλογή ιστιοπλοϊκού

Για να διαλέξετε το κατάλληλο ιστιοπλοϊκό για ενοικίαση, πρέπει να ξεκινήσετε από τον αριθμό των ατόμων που θα απολαύσει μαζί σας αυτό το ταξίδι, το επίπεδο της εμπειρίας που αναζητάτε και το προϋπολογισμό σας. Υπάρχουν διάφορα είδη ιστιοπλοϊκών, από μικρά ιστιοπλοϊκά μέχρι μεγάλα γιοτ, καθένα από τα οποία προσφέρει διαφορετικές δυνατότητες και ανέσεις.

Οι τιμές για την ενοικίαση ιστιοπλοϊκού διαφέρουν ανάλογα με το μέγεθος και την κατηγορία του σκάφους, τη διάρκεια της ενοικίασης και την περίοδο του έτους. Σας προτείνουμε να συμβουλευτείτε κάποιον ειδικό πριν προβείτε σε ενοικίαση. Η εταιρεία Vernicos Yachts, μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε το κατάλληλο ιστιοπλοϊκό για τις διακοπές σας και να σας δημιουργήσει το κατάλληλο πλάνο διακοπών με βάση τα θέλω σας! Η ενοικίαση ιστιοπλοϊκού προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για περιπέτεια και χαλάρωση σε καταγάλανα νερά, μακριά από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και κάθε άνθρωπος αξίζει και πρέπει να τη ζήσει!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ