close search results icon

Ταυτοποιήθηκε ο άνδρας που δηλητηρίασε γάτες στη Θεσσαλονίκη – Πρόκειται για 56χρονο

Ταυτοποιήθηκε ο άνδρας που δηλητηρίασε γάτες στη Θεσσαλονίκη – Πρόκειται για 56χρονο

Εξιχνιάσθηκαν μετά από έρευνα αστυνομικών του Α.Τ. Τούμπας-Τριανδρίας, περιπτώσεις θανάτωσης ζώων που έλαβαν χώρα στην περιοχή της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη.

Ως δράστης ταυτοποιήθηκε ένας 56 ετών άνδρας σε βάρος του οποίου σχηματίζεται δικογραφία για παράβαση της Νομοθεσίας περί Ζώων και του επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα, ύψους 60.000 ευρώ.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο προαναφερόμενος, την 28-02-2025 προέβη στη θανάτωση οκτώ αδέσποτων γατών.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών των Αρχών κατασχέθηκε ένα δοχείο φαγητού που περιείχε φαγητό με άγνωστη πιθανόν δηλητηριώδη ουσία, το οποίο εστάλη για εξέταση στην αρμόδια Υπηρεσία, ενώ τα νεκρά ζώα θα εξετασθούν από την Κτηνιατρική Υπηρεσία.

Για το περιστατικό ενεργείται προανάκριση από το Α.Τ. Τούμπας-Τριανδρίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ