close search results icon

Τέλος λίγο μετά την πρεμιέρα: Η σειρά του ΑΝΤ1 που απογοήτευσε και κόβεται αιφνιδίως

Παρόλο το μεγάλο κόστος της παραγωγής.

H σειρά ξεκίνησε με μεγάλες προσδοκίες θέλοντας να γίνει οι νέες «Οικογενειακές Ιστορίες» στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Όχι όμως σε φόντο οικογενειακών σκηνικών αλλά σε δικαστικές αίθουσες. Εξαρχής όμως φάνηκε ότι η παραγωγή της σειράς «Δικαστικές Υποθέσεις» είχε πολλά προβλήματα, ξεκινώντας από κάτι που έκανε «μπαμ» στο μάτι, τα σκηνικά.

Παρόλο το μεγάλο κόστος της παραγωγής, τα σκηνικά της σειράς και ειδικά της αίθουσας δικαστηρίου έμοιαζαν παμπάλαια, τελείως ψεύτικα και θύμιζαν παραγωγές παιδικού θεάτρου. Οι ερμηνείες των ηθοποιών έμοιαζε ερασιτεχνική και παρότι αυτό λειτούργησε στις Οικογενεικές Ιστορίες, δεν έγινε το ίδιες και στις Δικαστικές Υποθέσεις καθώς το αποτέλεσμα ήταν τραγελαφικό στο σύνολό του.

Δικαστικές Υποθέσεις μόνο σε ένα κανάλι

Η σειρά ξεκίνησε να προβάλλεται στο MAK ΤV και σε επανάληψη στον ΑΝΤ1. Όμως ακόμα και έτσι τα νούμερα της τηλεθέασης ήταν πολύ χαμηλά για το κανάλι του Αμαρουσίου. Τελικά ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να διακόψει την προβολή της σειράς «Δικαστικές Υποθέσεις» λόγω χαμηλής τηλεθέασης, από το πρόγραμμά του και να την αφήσει να προβάλλεται μόνο στο MAK TV. Η καθημερινή σειρά κατάφερε να κλείσει ένα μήνα προβολής πριν ο ΑΝΤ1 τραβήξει την πρίζα της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου, στη θέση της στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 θα προβάλλεται επανάληψη του «Καφέ της Χαράς», μία δοκιμασμένη συνταγή που έχει βοηθήσει το κανάλι σε παρόμοιες καταστάσεις στο παρελθόν.

πηγή: dailymedia.com.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ