close search results icon

Θερινό σινεμά στην Έδεσσα

Θερινό σινεμά στην Έδεσσα

Θερινό σινεμά στην Έδεσσα

Με ξεχωριστές ταινίες για μικρούς και μεγάλους σινεφίλ συνεχίζονται οι προβολές από το θερινό σινεμά με την συνεργασία του Φ.Σ.Ε. «Μέγας Αλέξανδρος» και του Δήμου Έδεσσας.

Σήμερα και αύριο: Η ταινία των θερινών σινεμά που σπάει ταμεία και ξεγυμνώνει την πατριαρχία.

->Πέμπτη 25 και Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024: Πάντα υπάρχει το αύριο.

Ιταλική δραμεντί. Διάρκεια: 118’. Σκην.: Πάολα Κορτελέζι. Πρωταγωνιστούν: Πάολα Κορτελέζι, Βαλέριο Μασταντρέα, Ρομάνα Ματζιόρα Βεργκάνο, Εμανουέλα Φανέλι

Στη μεταπολεμική Ιταλία, η οικογένεια της Ντέλια, μιας απλής νοικοκυράς, βρίσκεται σε αναταραχή λόγω του επικείμενου αρραβώνα της αγαπημένης της πρωτότοκης Μαρστέλα. Η άφιξη ενός μυστηριώδους γράμματος ωστόσο θα πυροδοτήσει το κουράγιο της Ντέλια να αντιμετωπίσει τον βίαιο σύζυγό της και να φανταστεί ένα καλύτερο μέλλον.

->Σάββατο 27 και Κυριακή 28 Ιουλίου 2024: Ο Πάντα Πανγκ στην Αφρική (μεταγλ.)

Κινούμενα σχέδια. Διάρκεια: 84’. Σκην.: Richard Claus, Karsten Kiilerich. Δανείζουν τις φωνές τους: Τόνια Μαράκη, Δημήτρης Δρίβας, Μαριλένα Λιακοπούλου.

Ο Πάνγκ, ένα μικρής ηλικίας πάντα, πάντα έτοιμος για περιπέτεια, βρίσκει την πρόκληση που χρειάζεται όταν ένας μανιακός μπαμπουίνος απαγάγει την καλύτερή του φίλη, τη δράκαινα. Ο Πανγκ θα κάνει το γύρο του κόσμου, από την Κίνα ως την Αφρική, για να βρει και να σώσει τη φίλη του - αλλά στην πορεία θα κερδίσει κάποιους ακόμα φίλους ζωής.

->Δευτέρα 29-Τετάρτη 31/7: Νυχτερινός εκφωνητής.

Περιοχή: Πάρκο Καταρρακτών (Μύλοι), Έδεσσα.

Ώρα έναρξης προβολής: 21:15.

Γενική είσοδος (για όλους): 6 ευρώ.

Εισιτήρια στην είσοδο του θερινού.

Μπορείτε να κλείσετε και ηλεκτρονικά εισιτήρια:

https://gocinema.gr/product-category/therinos-kinimatografos-edessas-cine-katarraktes/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ