close search results icon

Θεσσαλονίκη: «Χαμός» για τα Supercars – Ferrari και Lamborghini στην διάθεση του κοινού (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Άτομα όλων των ηλικιακών ομάδων βρέθηκαν στο σημείο.

Την ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικά αυτοκίνητα έχουν οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης για ένα διήμερο-«φωτιά», στο «OneLife Street Festival».

Ferrari, Lamborghini, Aston Martin και Bugatti είναι μόνο λίγα από τα αυτοκίνητα που θα έχουν να απολαύσουν από κοντά οι λάτρεις τους, στην Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο του «OneLife Street Festival». Συγκεκριμένα μετά την Αθήνα και το «6to6 Motor Europe Tour», οι πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν αρχικά την αυτοκινητοπομπή 80 υπερπολυτελών αμαξιών στο κέντρο της πόλης, με τελικό προορισμό το Porto Palace όπου στάθμευσαν και «αφέθηκαν» στα βλέμματα και τις φωτογραφίες.

Ακόμη, άτομα όλων των ηλικιακών ομάδων βρέθηκαν στο σημείο προκειμένου να δουν από κοντά και τους αγαπημένους τους Influencers όπως οι Alex Choi, Nugato, Schaefchen, Crni και Sandi Pego, μιας και συμμετέχουν στο «OneLife Rally», το οποίο διοργανώνεται σε διάφορες πόλεις της Ευρώπης, με την απαίτηση του να φτάνει και μέχρι την Κένυα.

Η εκδήλωση ξεκίνησε την Κυριακή 23 Ιουνίου στις 17:00, με τα αυτοκίνητα να παραμένουν στο χώρο έως τη Δευτέρα 24 Ιουνίου στις 12:00 το μεσημέρι, οπότε και θα συνεχίσουν το ταξίδι τους προς την Πρίστινα του Κοσόβου.

2-n6j8l.jpg
3-OcwHk.jpg
5-ghCjp.jpg
6-zDR1N.jpg
7-v30VF.jpg

ρεπορτάζ: Βαγγέλης Δούρβας






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ