Θλίψη στην Αριδαία για τη Φρόσω – Αποχαιρετισμός σε μια αγαπητή μορφή της πόλης
Η Αριδαία αποχαιρετά με βαθιά θλίψη τη Φρόσω, μια αγαπητή παρουσία στην τοπική κοινωνία, που έφυγε από τη ζωή έπειτα από μια γενναία μάχη. Η είδηση του θανάτου της σκόρπισε συγκίνηση σε όσους τη γνώριζαν, καθώς υπήρξε ένας άνθρωπος γεμάτος χαμόγελο, καλοσύνη και δύναμη.
Η Φρόσω διατηρούσε περίπτερο στον πεζόδρομο της Αριδαίας, όπου καθημερινά συναντούσε φίλους, περαστικούς και κατοίκους της περιοχής. Με τον ζεστό της χαρακτήρα και την ευγένειά της, είχε γίνει μια οικεία φιγούρα, αγαπητή σε όλους.
Συγκινητικά είναι τα λόγια των φίλων της, που την αποχαιρετούν με αγάπη. Όπως αναφέρει μια κοντινή της φίλη:
"Εγώ έτσι θα σε θυμάμαι, Φροσάρα μου, γελαστή, περιποιημένη, όπως σου άρεσε. Έλεγες πόσο όμορφη ήμουνα σε αυτήν τη φωτογραφία… πόσο όμορφη! Έδωσες μεγάλη μάχη, δεν το έβαλες ποτέ κάτω μέχρι την τελευταία στιγμή… Μου είπες να μην στεναχωρηθώ και να μην κλάψω όταν φύγεις… Καλή ανάπαυση, Φροσάρα, ξεκουράσου γλυκιά μου!"
Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα, Τρίτη, στις 16:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικάνδρου. Συγγενείς, φίλοι και γνωστοί θα της πουν το τελευταίο αντίο, κρατώντας ζωντανές τις όμορφες στιγμές και τις αναμνήσεις που άφησε πίσω της.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάσει.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Στην Κρύα Βρύση με παραγωγούς ο ΥφΑΑΤ, Διονύσης Σταμενίτης
04 Φεβρουαρίου 2025 -
Άδωνις Γεωργιάδης: Συγκλονιστική η προσφορά οργάνων του μικρού Άγγελου
04 Φεβρουαρίου 2025
ΣΧΟΛΙΑ