close search results icon

Θωρακίζει τα γκολπόστ του ο ΠΑΟΚ: Στην Θεσσαλονίκη ο Παβλένκα (pics/vid)

Η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ μπήκε στην τελική της ευθεία.

Θωρακίζει τα γκολπόστ του ο ΠΑΟΚ: Στην Θεσσαλονίκη ο Παβλένκα (pics/vid)

Ο ΠΑΟΚ ντύνει στα ασπρόμαυρα τον 32χρονο Τσέχο κίπερ, Γίρι Παβλένκα, ο οποίος αφίχθη στην Θεσσαλονίκη για ιατρικά και υπογραφές.

Ο Γίρι Παβλένκα έφτασε στη Θεσσαλονίκη και η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ μπήκε στην τελική της ευθεία, με τον Τσέχο πορτιέρε να αποτελεί το 12ο μεταγραφικό απόκτημα του Δικεφάλου στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Λίγο μετά τις 18:30 το απόγευμα ο Τσέχος πορτιέρε «πάτησε» στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.

Ο 32χρονος τερματοφύλακας με τη μεγάλη θητεία στα γερμανικά γήπεδα, αρκετά ευδιάθετος χαιρέτησε τον κόσμο που βρέθηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και ακολούθως με τους ανθρώπους του Δικεφάλου που τον συνόδευσαν αναχώρησε, προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις.

Ο Παβλένκα που θα αποτελέσει το 12ο καλοκαιρινό μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, αναμένεται αύριο να πάρει... γεύση Τούμπας στο ντέρμπι με τον Άρη, ενώ δεν αποκλείεται μέχρι την έναρξη του αγώνα να έχει ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτησή του.

Δείτε φωτογραφίες από την άφιξή του:

screenshot-9.png
screenshot-10.png




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ