close search results icon

Το ΔΣ του Αγροτικού Συλλόγου Ναουσας "Μαρίνος Αντύπας" καταδικάζει την ποινή που επιβλήθηκε σε βάρος στρατευμένου νέου

Το ΔΣ του Αγροτικού Συλλόγου Ναουσας "Μαρίνος Αντύπας" καταδικάζει την ποινή που επιβλήθηκε σε βάρος στρατευμένου νέου

Το ΔΣ του Αγροτικού Συλλόγου Ναουσας "Μαρίνος Αντύπας" καταδικάζει την ποινή που επιβλήθηκε σε βάρος του στρατευμένου νέου, ο οποίος είχε το θάρρος να εκφράσει αντιπολεμικά και φιλειρηνικα συναισθήματα σε εκδήλωση ενάντια στον πόλεμο.

Θεωρούμε, ότι, στη σιγή νεκροταφείου που θέλουν να επιβάλουν η Κυβέρνηση, αστικά κόμματα, ΜΜΕ και διάφοροι άλλοι μηχανισμοί, οι δηλώσεις του στρατευμένου είναι η έκφραση της αγωνίας, αλλά και της θέλησης της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού μας να ζήσει ειρηνικά με όλους τους λαούς του κόσμου.

Με ευθύνη της κυβέρνησης της ΝΔ αλλά και των προηγούμενων του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, η χώρα μας έχει εμπλακεί στους πολέμους που μαίνονται σε Μέση Ανατολή και Ουκρανία με απρόβλεπτες συνέπειες. Σε όλη τη χώρα διάσπαρτες είναι οι βάσεις - ορμητήρια στη διάθεση των "συμμάχων" Νατοϊκών για το μακελεμα λαών. Ελληνικές φρεγάτες βρίσκονται στην Ερυθρά θάλασσα, πυροβολαρχία στη Σαουδική Αραβία, Έλληνες στρατιωτικοί σε αποστολές εκτός συνόρων, στρατιωτικός εξοπλισμός χρήσιμος για την άμυνα της χώρας στέλνετε στην Ουκρανία. Η χώρα μας γίνεται στόχος αντιποίνων. Κανείς δεν πρέπει να μένει ανυποψίαστος

Να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι για την κατάσταση που έχει περιέλθει η χώρα μας και ο λαός μας, και όχι οι στρατευμένοι που σκέφτονται και εκφράζονται, είναι άλλωστε δικαίωμα τους.

Τώρα να παρθούν πίσω οι ποινές σε βάρος των στρατευμένων που συμμετείχαν σε αντιπολεμικές συγκεντρώσεις.

Κανένας φαντάρος εκτός συνόρων.

Να γυρίσουν πίσω οι φρεγάτες από την ερυθρά θάλασσα και όλες οι στρατιωτικές αποστολές που βρίσκονται εκτός συνόρων

Να κλείσουν οι βάσεις του θανάτου στη χώρα μας.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

16/10/2024

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ