close search results icon

Το "Πρώτο Στοιχείο" αναφέρεται στα Social Media (video)

Αλήθειες για τη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. 

Τα σόσιαλ μίντια κυριαρχούν. Facebook, Instagram, Tik Tok πλατφόρμα, Twitter...

Είναι καταπληκτικά όσον αφορά την πραγματική κοινωνική δικτύωση. 

Σκοτεινιάζουν όμως, όταν μαζεύονται οι κακοπροαίρετοι, οι άνθρωποι που στη ζωή δεν εκφράζονται, οι άνθρωποι που κρύβουν κόμπλεξ, ακόμη κι αυτοί που λες οτι είναι κακόψυχοι. Στην εποχή μας τους λένε κι αλλιώς, αλλά δεν υβρίζομεν θεωρητικά. Μόνο στο βίντεο, ελεύθερα. 

Η 2-3 λεξούλες που θα ακούσετε, γιατί μόνο έτσι μπορεί να εκφραστεί η "αλητεία" που κρύβεται στα σόσιαλ, είναι και το απευκταίο παράδειγμα οτι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να καθυβρίζει πρόσωπα και οικογένειες, να δημιουργεί πρόβλημα σε προσωπικό επίπεδο του καθενός "χρήστη" αυτών. Είδατε πόσο άσχημο είναι να ακούγονται βωμολοχίες; Πόσο λοιπόν άσχημο είναι να υπάρχουν αυτοί που βγάζουν τον "σκοτεινό" εαυτό τους;

52ceef60-bf94-4bed-baf1-8370a331e658-e3vlv.jfif

Δείτε το Πρώτο Στοιχείο, με αυτό το πρώτο στοιχείο στο θέμα μας. Τα σόσιαλ, έτσι κι αλλιώς. Δύο όψεις του νομίσματος που περιγράφονται αναλυτικά. Και με θυμό. Και με ψυχραιμία. Και με επισημάνσεις και διαπιστώσεις, που χιλιάδες φίλοι και φίλες θα συμφωνήσουν. Ευπρόσδεκτοι και οι διαφωνούντες, ας μου πουν που θα τη βρουν να τη στιηρίξουν αυτή, όταν το φαινόμενο γίνεται "άρρωστο". 

Και μην ξεχνάτε. Κάντε μας LIKE, SUBSCRIBE, ακολουθήστε μας με δυο λόγια και δεν θα χάσετε. 

Πάμε να μιλήσουμε λοιπόν για τα σόσιαλ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ