close search results icon

Τολιόπουλος: "Είμαστε διψασμένοι για να κάνουμε μία εξίσου επιτυχημένη χρονιά"

Τολιόπουλος: "Είμαστε διψασμένοι για να κάνουμε μία εξίσου επιτυχημένη χρονιά"

Ο Βασίλης Τολιόπουλος μίλησε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, λίγες ημέρες πριν το τζάμπολ του Stoiximan Super Cup, και τόνισε την επιθυμία όλων στην ομάδα για να πραγματοποιήσουν μία εξίσου καλή χρονιά με πέρυσι.

O  ΕΣΑΚΕ συνεχίζει την παρουσίαση των ομάδων που θα συμμετέχουν στη φετινή Stoiximan GBL, ξεκινώντας με τις τέσσερις ομάδες που θα αγωνιστούν το προσεχές Σαββατοκύριακο (28-29/9) στη Ρόδο για το Stoiximan Super Cup και μετά τους Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό, σήμερα ήταν η σειρά του Άρη.


Σε αυτό το πλαίσιο, η ιστοσελίδα της διοργανώτριας αρχής φιλοξένησε δηλώσεις του Βασίλη Τολιόπουλου και του Γιάννη Καστρίτη με τον αρχηγό των "κιτρίνων" να δηλώνει την δίψα που υπάρχει στην ομάδα, ώστε ο Άρης να πραγματοποίησει μία χρονιά εξίσου εντυπωσιακή με πέρυσι.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασίλη Τολιόπουλου:

Αρχικά, εύχομαι καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες και υγεία στους αθλητές. Μετά την περσινή επιτυχημένη σεζόν, είμαστε διψασμένοι για να κάνουμε μία εξίσου καλή χρονιά. Με εξαίρεση εμένα και τον Λευτέρη Μποχωρίδη, η ομάδα είναι καινούργια και θα χρειαστεί υπομονή για να δέσουμε ως σύνολο, όμως θεωρώ ότι έχουμε την ποιότητα για να πετύχουμε κάτι καλό και φέτος.


Η StoiximanGBL θα είναι ακόμα πιο ανταγωνιστική, αφού όλες οι ομάδες ενισχύθηκαν. Σε πρώτη φάση, θέλουμε να έχουμε μία καλή παρουσία στο Stoiximan Super Cup, όπου έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον πρωταθλητή Ελλάδας και Ευρώπης Παναθηναϊκό AKTOR. Θα έχουμε και φέτος πληθώρα αγώνων, οπότε πρέπει να πάμε βήμα – βήμα, να διαχειριζόμαστε σωστά τα αποτελέσματα, θετικά ή αρνητικά, και να κάνουμε ταμείο στο τέλος".


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ