close search results icon

Τολιόπουλος: «Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη»

Τολιόπουλος: «Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη»

Ο Βασίλης Τολιόπουλος μίλησε στη Media Day της ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea για τον αυριανό (23/10, 20:00) εντός έδρας αγώνα με την Cedevita Olimpia Ljubliana.

Ο αρχηγός του ΑΡΗ Midea τόνισε:

«Ξέρουμε πως έχουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η ομάδα της Cedevita βρίσκεται στο 3-1, ενώ εμείς στο 1-3. Πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε τη νίκη για να κρατήσουμε τις πιθανότητες για να είμαστε στο επόμενο γύρο. Θα τα δώσουμε όλα και ελπίζουμε στο θετικό αποτέλεσμα».

Για το αν η νίκη επί του Προμηθέα φέρνει αισιοδοξία στην ομάδα:

«Σίγουρα μία νίκη πάντα βελτιώνει την ψυχολογία της ομάδας. Θέλουμε να κρατήσουμε την καλή εμφάνιση που κάναμε το Σάββατο και να είμαστε το ίδιο καλοί και αύριο για να μπορέσουμε να έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για το ποια στοιχεία πρέπει να έχει η ομάδα για να πάρει την νίκη:

«Πρέπει να είμαστε πιστοί στο αμυντικό μας πλάνο, να μην αφήσουμε τον αντίπαλο να σκοράρει πολλούς πόντους, ειδικά μέσα στην έδρα μας. Σίγουρα πρέπει να μπορέσουμε να τρέξουμε το παιχνίδι και να βρούμε εύκολους πόντους που θα βγουν μέσα από την άμυνα, ώστε να καταφέρουμε να παίξουμε όμορφα και κρατήσουμε τον αντίπαλο χαμηλά στο σκορ»

Για την περσινή χρονιά που έκανε στην ομάδα:

«Σίγουρα πέρσι ήταν μία ονειρική χρονιά και για εμένα αλλά και για την ομάδα. Όμως αυτά ανήκουν στο παρελθόν, τώρα έχουν ξεχαστεί. Όλοι κοιτάνε το τι κάνω τώρα και πρέπει να συνεχίσω να παίζω καλά και να βοηθάω την ομάδα μου να είναι επιτυχημένη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ