Δημήτρης Γιάννου για Νοσοκομείο: «Οι ενέργειες μας είχαν αποτέλεσμα» | PellaNews

Δημήτρης Γιάννου για Νοσοκομείο: «Οι ενέργειες μας είχαν αποτέλεσμα»

Στο θέμα του Νοσοκομείου Έδεσσας αναφέρθηκε ο Δήμαρχος κατά την τηλεδιάσκεψη του Δημοτικού Συμβουλίου της Δευτέρας, το οποίο και βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ένα θέμα που μονοπωλεί το ενδιαφέρον όχι μόνο της Έδεσσας αλλά και της ευρύτερης περιοχής, διότι το νοσοκομείο Έδεσσας καλύπτει ένα μεγάλο σύνολο του Νομού Πέλλας.  Ο Δημήτρης Γιάννου ενημέρωσε το σώμα του δημοτικού συμβουλίου αλλά και τους πολίτες πως οι ενέργειες της δημοτικής αρχής για στήριξη του Νοσοκομείου Έδεσσας είχαν καλά αποτελέσματα. Ο Δήμαρχος τόνισε κατά την ομιλία του πως το θέμα πρέπει να θεωρείται λήξαν τόσο με την παθολογική όσο και με την μαιευτική κλινική ενώ ακόμη δεν γνωρίζει τι θα γίνει με τις ΜΕΘ.  Ο Δημήτρης Γιάννου σημείωσε πως οι κινήσεις του ίδιου και της δημοτικής αρχής είχαν θετικά αποτελέσματα για το Νοσοκομείο διότι η υφυπουργός Υγείας κα. Γκάγκα μετέφερε τα αιτήματα στον διοικητή της 3ης ΥΠΕ.

Κώστας Λαμπρόπουλος: Δεν υπάρχει πρόβλημα προς το παρόν

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Υγείας Κώστας  Λαμπρόπουλος. Ο αντιδήμαρχος Υγείας του Δήμου Έδεσσας σημείωσε πως δεν υπάρχει πρόβλημα προς το παρόν διότι θα υπάρξει στελέχωση  της παθολογικής κλινικής το επόμενο διάστημα τονίζοντας πως η δημοτική αρχή είναι ενάντια στο κλείσιμο τόσο της παθολογικής κλινικής όσο και οποιαδήποτε άλλης.

Το Νοσοκομείο πρέπει να μείνει όρθιο τόνισε ο Κώστας Λαμπρόπουλος