Θεατρικές Πινελιές/Γιαννιτσά: Αλλαγή ημερομηνίας για τις "Ανθισμένες Μανόλιες" | PellaNews

Θεατρικές Πινελιές/Γιαννιτσά: Αλλαγή ημερομηνίας για τις "Ανθισμένες Μανόλιες"

Την αλλαγή της ημερομηνίας που θα ανέβουν στο σανίδι οι "Ανθισμένες Μανόλιες", το νέο έργο που ανεβάζουν οι "Θεατρικές Πινελιές", ανακοίνωσε ο Καλλιτεχνικός Σύλλογος. Αναλυτικά αναφέρει:

Με τα δεδομένα σε ό,τι αφορά στο θέμα της ασφάλειας του κορωνοϊού να τρέχουν με ταχύτατους ρυθμούς, και στα πλαίσια της ανάγκης για καλή συνεργασία με όλους τους φορείς που σχετίζονται με τις εκδηλώσεις και τις παραστάσεις στο Δήμο Πέλλας, ο σύλλογός μας αποφάσισε να δεχτεί την πρόταση για παραχώρηση της ημερομηνίας μας (Κυριακή 30 Αυγούστου 2020) στην εταιρία παραγωγής προκειμένου να πραγματοποιηθεί η συναυλία των «Πυξ Λαξ».

Στόχος μας είναι η διευκόλυνση του αγαπημένου συγκροτήματος γι’ αυτό και η πρότασή τους μας βρήκε θετικούς.

Για αυτόν τον λόγο η παράστασή μας “Ανθισμένες Μανόλιες’’ του Robert Harling μεταφέρεται στις παρακάτω ημερομηνίες: Σάββατο 5 & Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020 στο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών και ώρα 21:15.

Όλοι όσοι έχουν προμηθευτεί ήδη εισιτήρια θα ενημερωθούν άμεσα για την ανταλλαγή τους από τα σημεία που έχουν αγοραστεί.

Ζητάμε την κατανόησή σας και, καιρού και κορωνοϊού επιτρέποντος, σας περιμένουμε στο νέο μας ραντεβού.
Σεβόμαστε και τηρούμε τα μέτρα για να #μένουμε_ασφαλείς.

Με εκτίμηση το Δ.Σ του
Καλλιτεχνικού Συλλόγου «ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΙΝΕΛΙ
ΕΣ»

*Για οτιδήποτε νεότερο θα υπάρξει νέα ανακοίνωση, όπως επεξηγείται και σε ερωτήματα χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης από τους ανθρώπους του Συλλόγου.