Θρίλερ στα Εσωβαλτα Πέλλας: Αυτοκίνητο σε κανάλι--αγνοείται ο οδηγός | PellaNews

Θρίλερ στα Εσωβαλτα Πέλλας: Αυτοκίνητο σε κανάλι--αγνοείται ο οδηγός

Φώτο Pella mou

Σε εξέλιξη βρίσκεται  η προσπάθεια εντοπισμού ενός 45χρονου κάτοικου Εσωβάλτων Πέλλας, που έχει να δώσει σημεία ζωής από τα ξημερώματα της Δευτέρας. Λιγα λεπτά μετά της 23:00 ανασύρθηκε το όχημα χωρίς τον οδηγό από κανάλι κοντά στο χωριό. 

Συγκεκριμένα, ο 45χρονος κινούμενος με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του, φαίνεται να έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να καταλήξει σε αρδευτικό κανάλι της Επαρχιακής Οδού Λιποχωρίου – Κρύας Βρύσης.

Το αυτοκίνητο εντόπισαν περαστικοί το απόγευμα της Δευτέρας, όπου και ειδοποίησαν τις αρμόδιες αρχές, ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο τον άτυχο άνδρα να τον παρέσυρε το κανάλι.

Στο σημείο έιχε πεύσει η Πυροσβεστική Υπηρεσία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ στις προσπάθειες για την ανάσυρση του αυτοκινήτου έχουν επιστρατευτεί γερανοφόρο όχημα αλλά και εκσκαφέας μιας και το βάθος του καναλιού εκτιμάται στα  3 μέτρα, γεγονός που δυσχεραίνει τις προσπάθειες των διασώστων. Στο σημείο αναμένεται να φθάσουν και δύτες για να συνδράμουν στις έρευνες.

Τέλος αργά το βράδυ  έφτασαν στο σημείο άνδρες της ΕΜΑΚ. Πάντως, όπως μπόρεσαν να διακρίνουν οι παρευρισκόμενοι, δεν υπάρχει ίχνος του οδηγού, ενώ το εμπρός τζάμι του αυτοκινήτου ήταν σπασμένο. Οι αρχές απομακρύνουν πλέον τον κόσμο που έχει συγκεντρωθεί στην περιοχή.

 

Πληροφορίες: pella mou