Εργασίες σε σχολεία της Σκύδρας από την Αντιπεριφέρεια Πέλλας | PellaNews

Εργασίες σε σχολεία της Σκύδρας από την Αντιπεριφέρεια Πέλλας

Για άλλη μια φορά ο Ιορδάνης Τζαμτζης στέκεται δίπλα στην Σκύδρα και στα προβλήματα της περιοχής. Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας με δελτίο τύπου ανακοίνωσε τις εργασίες σε δημοτικά σχολεία της Σκύδρας και της Πετριάς. 

Υπογραφή προγραμματικής σύμβασης μεταξύ ΠΕ Πέλλας και Δήμου Σκύδρας για το έργο που θα υλοποιηθεί από την ΠΕ Πέλλας και αφορά εργασίες ανακατασκευής - επίστρωσης αύλειου χώρου Δημοτικών  Σχολείων Δήμου Σκύδρας και συγκεκριμένα του 1ου& 2ου Σκύδρας καθώς και της Πετριάς. 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής προχώρησε σε υπογραφή προγραμματικής σύμβασης με την Δήμαρχο Σκύδρας κ. Ιγνατιάδου Κατερίνα για να προχωρήσει άμεσα η υλοποίηση του έργου από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας που αφορά   εργασίες ανακατασκευής - επίστρωσης αύλειου χώρου Δημοτικών  Σχολείων Δήμου Σκύδρας και συγκεκριμένα του 1ου& 2ου Σκύδρας καθώς και της Πετριάς. 

Σε σύντομη δήλωση του ο κ. Τζαμτζής ανέφερε τα εξής: 
«Η υλοποίηση των εργασιών στα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Σκύδρας και συγκεκριμένα στο 1ο & 2ο  Σκύδρας καθώς και της Πετριάς κρίνεται αναγκαία και επείγουσα, ουσιαστικά και χρονικά, καθώς αφορά την ασφάλεια των παιδιών».