close search results icon

«Του την είπε» του κ. Μαραντίδη ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Σκύδρας

«Του την είπε» του κ. Μαραντίδη ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Σκύδρας

Η έλλειψη φωτογραφικού υλικού στον απολογισμό πεπραγμένων της δημοτικής αρχής και συγκεκριμένα στον απολογισμό για τα πεπραγμένα της ΔΕΥΑ Σκύδρας προκάλεσε την παρατήρηση της Δημάρχου Σκύδρας προς τον κ. Χατζηϊωαννίδη. Ο πρόεδρος, όμως της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης με το που πήρε τον λόγο έριξε τα βέλη του στον κ. Μαραντίδη ο οποίος βρισκόταν στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου χειριζόμενος τον προτζέκτορα προβάλλοντας φωτογραφικό υλικό.

Ο κ. Χατζηϊωαννίδης δεν άφησε να πέσει κάτω η παρατήρηση της Δημάρχου (η ίδια έγινε και για τους κκ Κρητίδη και Θεοδοσίου χωρίς όμως αντίλογο) και με «βαρύ» ύφος και καθόλου αστειευόμενος υπογράμμισε: «Φωτογραφικό υλικό δεν έχουμε…έχω κάνει άπειρες αναρτήσεις στο διαδίκτυο…αν ήθελε ο κ. Μαραντίδης μπορούσε να βρει άπειρες φωτογραφίες να έχουμε εδώ πέρα για να τις δείξουμε». 

Αμέσως μετά, η Δήμαρχος, προσπαθώντας να ελαφρύνει το κλίμα και κοιτώντας τον κ. Μαραντίδη συμπλήρωσε «ορίστε….μας την είπε κιόλας». Ο κ. Μαραντίδης Χαράλαμπος, αν δεν κάνουμε λάθος, είναι ειδικός συνεργάτης της Δημάρχου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ