Τζαμτζής: Η Πελλα είναι συνώνυμο της πράσινης ανάπτυξης
«Πράσινοι» κάδοι για τη διάθεση των απορριμμάτων σε τουριστικούς πόλους της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας
Με δήλωση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Αντιπεριφεριαρχης Πέλλας Ιορδάνης Τζαμτζης αναφέρθηκε στην πράσινη ανάπτυξη και στην μετάβαση της Πέλλας στη νέα εποχή. Συγκεκριμένα δήλωσε:
«Η Πέλλα μπορεί να είναι συνώνυμο της Πράσινης Ανάπτυξης, με οικολογικές δράσεις και καινοτομίες που προωθούμε»
«Πράσινοι» κάδοι για τη διάθεση των απορριμμάτων σε τουριστικούς πόλους της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας
Ξεκίνησε ήδη και υλοποιείται η τοποθέτηση των «πράσινων» κάδων για την συλλογή των απορριμμάτων, σε επιλεγμένες θέσεις, στον αστικό ιστό τουριστικών περιοχών της Πέλλας.
Τοποθετήθηκαν οι τέσσερις πρώτοι, διπλοί, υπόγειοι κάδοι συμπίεσης στον οικισμό του Παλαιού Αγίου Αθανασίου. Η προμήθεια των κάδων γίνεται από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, στα πλαίσια της προγραμματικής σύμβασης με τους Δήμους Έδεσσας και Αλμωπίας. Το έργο περιλαμβάνει την τοποθέτηση κάδων συμπίεσης σε τουριστικούς προορισμούς. Η τοποθέτηση των κάδων αναμένεται να λύσει το χρόνιο πρόβλημα ακαλαισθησίας, αλλά και διάχυσης της ρύπανσης και μόλυνσης που υπάρχει τους χειμερινούς μήνες στους τουριστικούς προορισμούς. Το προσεχές χρονικό διάστημα συνεχίζεται το έργο με την τοποθέτηση υπογείων κάδων στα Λουτρά Λουτρακίου (Πόζαρ) (2 διπλοί κάδοι), αλλά και στο Λουτράκι (1 διπλός).
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Αυξάνονται οι δικαιούχοι των προγραμμάτων «Εξοικονομώ» και «Αλλάζω θερμοσίφωνα»
05 Φεβρουαρίου 2025 -
«Σπίτι μου 2»: Πάνω από 105.000 αιτήσεις στην πλατφόρμα
05 Φεβρουαρίου 2025 -
Πυροβολισμοί σε εργοστάσιο στο Οχάιο, αναφορές για τουλάχιστον έξι τραυματίες
05 Φεβρουαρίου 2025
ΣΧΟΛΙΑ