close search results icon

Βαλεντίνη Χαραλαμπίδου...με "καρφιά" προς τις πρώην διοικήσεις

"Πλέον δουλεύουμε όλοι, φθηνά τα ενοίκια της Λουτρόπολης,  χωρίς οργανωμένο τουριστικό προϊόν"

Βαλεντίνη Χαραλαμπίδου...με "καρφιά" προς τις πρώην διοικήσεις

Ιδιαίτερα αιχμηρή εμφανίστηκε στην πρώτη δημόσια εμφάνιση της στην έκτακτη γενική συνέλευση των Λουτρών η Βαλεντίνη Χαραλαμπίδου. 

Η νέα διευθύνουσα σύμβουλος της Δημοτικής Επιχείρησης των Λουτρών,  μιλώντας προς τους μετόχους της επιχείρησης εξαπέλυσε βολές προς τις πρώην διοίκησης για τον τρόπο λειτουργίας της επιχείρησης αλλά και για τα όσα έγιναν τα προηγούμενα χρόνια. Η κα Χαραλαμπίδου περιέγραψε τα όσα διαπίστωσε στους 2,5 μήνες της θητείας της κάνοντας λόγω πως πλέον δουλεύουν όλοι.

20240515-194007.jpg

Η κα Χαραλαμπίδου χαρακτήρισε ως ανεπαρκής την προηγούμενη διοίκηση της Λουτρόπολης ενώ υπέρ αμύνθηκε και της απόφασης για το άνοιγμα του χρηματοκιβωτίου από τον πρόεδρο και την ίδια. 

Για την πληρωμή της ίδιας και των υπολοίπων μελών η κα Χαραλαμπίδου επισήμανε πως δεν νοείται άνθρωπος να πληρώνεται μια φορά τον χρόνο, την στιγμή που αφιερώνει τον χρόνο του καθημερινά.  Η Βαλεντίνη Χαραλαμπίδου αναφέρθηκε και στο νέο καταστατικό της επιχείρησης τονίζοντας την ανάγκη έγκρισης του ενώ αναφέρθηκε και σε προβλήματα που διαπίστωσε η ίδια στο θέμα αδειών. 

"Κανένα κτήριο δεν έχει κλειστεί άδεια"

"Έχει  2,5 μήνες που αναλάβαμε και μας κρίνετε σαν έχουμε μια θητεία,  χαίρομαι που για πρώτη φορά ενδιαφέρεστε για το ποιος είναι διευθύνων σύμβουλός της επιχείρησης `

Στη συνέχεια τον λόγο πηρε και ο νομικός κος Παπατασος ενώ προκλήθηκε ένταση ανάμεσα στον ίδιο και τον πρώην Δήμαρχο Χρήστο Μπάτση. 

Δείτε την ομιλία της 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ