close search results icon

Ώρα εκλογών στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης

Το εκλογικό θερμόμετρο στην ΕΟΚ χτύπησε κόκκινο.

Ώρα εκλογών στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης

Η μέρα των εκλογών για την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης έφτασε με τους Βαγγέλη Λιόλιο και Παναγιώτη Φασούλα να δίνουν μάχη για την ανάληψη της ηγεσίας

Το εκλογικό θερμόμετρο στην ΕΟΚ χτύπησε κόκκινο. Η μέρα των εκλογών στην Ελληνική Ομοσπονδία έφτασε με τους Βαγγέλη Λιόλιο και Παναγιώτη Φασούλα να διεκδικούν την προεδρία της ομοσπονδίας για την επόμενη 4ετία.

Η διαδικασία θα διεξαχθεί ηλεκτρονικά και στην γενική συνέλευση όπου θα γίνουν και οι εκλογές αναμένεται να συμμετάσχουν περισσότερα από 860 σωματεία.

Στις εκλογές του 2021, ο Βαγγέλης Λιόλιος είχε επικρατήσει με ποσοστό 55% έναντι 30% του Παναγιώτη Φασούλα που κατέρχεται ξανά έχοντας στο πλευρό του και τον Παναγιώτη Γιαννάκη του οποίου η κόρη είναι μεταξύ των υποψηφίων για το συμβούλιο με την παράταξη του Φασούλα.

Να σημειωθεί ότι στην εκλογική διαδικασία κατέρχονται και τρεις ανεξάρτητοι υποψήφιοι. Ο Τάσος Δελημπαλταδάκης που στις προηγούμενες εκλογές είχε καταφέρει να εκλεγεί και μάλιστα τοποθετήθηκε στη θέση του υπεύθυνου για την Elite League. Οι άλλοι δύο ανεξάρτητοι είναι ο Μπάνε Πρέλεβιτς αλλά και ο πρώην γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, Τάκη Τσαγκρώνη (επί διοίκησης Βασιλακόπουλου).

πηγή: sdna.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ