close search results icon

Χ. Πορτοκαλίδης για λατομείο Μανδάλου: εύχομαι να δικαιωθεί ο Δ. Σκύδρας αλλά οι δικαστικές αποφάσεις δείχνουν άλλα - κάποιοι ευθύνονται γι’ αυτό!

Χ. Πορτοκαλίδης για λατομείο Μανδάλου: εύχομαι να δικαιωθεί ο Δ. Σκύδρας αλλά οι δικαστικές αποφάσεις δείχνουν άλλα - κάποιοι ευθύνονται γι’ αυτό!

Ο Χαρίτων Πορτοκαλίδης, ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης ήταν ένας από τους τρεις συμβούλους της αντιπολίτευσης που τοποθετήθηκαν στην ειδική συνεδρίαση του απολογισμού πεπραγμένων της δημοτικής αρχής Σκύδρας, για το 2022, την Τετάρτη 21 Ιουνίου. «Περίμενα να αποσύρετε τη συζήτηση για τον απολογισμό και να επανέλθετε αφού γνωμοδοτήσει για την υπηρεσία δικηγόρος» είπε αρχικά προς τον πρόεδρο του ΔΣ με τον κ. Ανδρεάδη να τον διακόπτει και με ύφος χιλίων καρδιναλίων να του λέει ότι «κανένας σύμβουλος δε φοβάται τίποτα».

Θυμίζουμε ότι η συνεδρίαση για τον απολογισμό είχε την ιδιαιτερότητα ότι όλοι οι σύμβουλοι δέχτηκαν εξώδικη καταγγελία από τη ΔΟΜΙΚΗ Π. ΠΑΥΛΙΔΗΣ την οποία όπως και έχετε ενημερωθεί σε προηγούμενα δημοσιεύματα η δημοτική αρχή δεν έδωσε σημασία υποβαθμίζοντας την χαρακτηριστικά και το στενάχωρο για την κοινωνία της Σκύδρας είναι ότι δεν ξέρει κανείς αν ενδιαφέρει τους δημοτικούς συμβούλους της συμπολίτευσης εάν θέλουν να μάθουν τον λόγο για τον οποίο οι εξελίξεις δεν ευνοούν τον Δήμο Σκύδρας. Διότι εύκολα όλοι λένε ότι τα εκατομμύρια που διεκδικούνται θα έπρεπε να κατευθυνθούν στους πολίτες αλλά κανείς από τη συμπολίτευση δεν τόλμησε να ρωτήσει τη Δήμαρχο το ουσιώδες: «χάθηκαν τα λεφτά κα Ιγνατιάδου ή ακόμη έχουμε ελπίδες;».

Ο κ. Πορτοκαλίδης στην τοποθέτηση του θύμισε, μεταξύ άλλων, τα 2εκ ευρώ περίπου που έχει να λαμβάνει ο Δήμος από την άρδευση καταγγέλλοντας τη μη εφαρμογή των κανονισμών ενώ μίλησε και για τις απευθείας αναθέσεις της ΔΕΥΑ το χρέος της οποίας αγγίζει πλέον τα 5εκ ευρώ προς τη ΔΕΗ.

Όλα όσα είπε ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης που καταψήφισε τον απολογισμό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ