close search results icon

Χαλκιδική: Ναι από τον εισαγγελέα Εφετών για τον τεχνικό έλεγχο στο λούνα παρκ - Συγκίνησε ο πατέρας και οι φίλοι του 19χρονου Γιάννη

Χαλκιδική: Ναι από τον εισαγγελέα Εφετών για τον τεχνικό έλεγχο στο λούνα παρκ - Συγκίνησε ο πατέρας και οι φίλοι του 19χρονου Γιάννη

Να γίνει ο τεχνικός έλεγχος από πιστοποιημένο μηχανικό στο μοιραίο λούνα παρκ, στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, όπου έχασε τη ζωή του ο 19χρονος Γιάννης, έδωσε εντολή ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών μετά από το αίτημα της οικογένειας του.

Ο ίδιος δέχθηκε το “ναι” του Εισαγγελέα Εφετών Θεσσαλονίκης με συγκίνηση λέγοντας «η Δικαιοσύνη λειτουργεί και όποιο εμπόδιο και αν μπει θα προχωρήσει πολύ γρήγορα με αυτούς τους αξιόλογους ανθρώπους που την εκπροσωπούν, για να δικαιωθεί το κάθε παιδί που έχει χαθεί, μαζί και το παλικάρι μου, το δικό μας παιδί».

Έξω από το Δικαστικό Μέγαρο εκτυλίχθηκαν συγκινητικές στιγμές, καθώς βρέθηκαν εκεί από νωρίς τα αδέρφια και οι φίλοι του 19χρονου φωνάζοντας ξανά και ξανά “Γιάννη ζεις, θα δικαιωθείς”.

Σύμφωνα με το thestival.gr ο πατέρας του αδικοχαμένου νεαρού, Γιώργος Καϊμπαλής βρέθηκε σήμερα στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης προκειμένου να ζητήσει και και να συναντηθεί με τον προϊστάμενο της εισαγγελίας εφετών. Στο Δικαστικό Μέγαρο βρέθηκαν τα αδέλφια του Γιάννη και κολλητοί του φίλοι από το σχολείο κρατώντας μια φωτογραφία του στα χέρια τους. Υποβασταζόμενη η μητέρα αδυνατεί ακόμα να συνειδητοποιήσει την απώλεια του μεγαλύτερου της γιου.

Η οικογένεια του 19χρονου καταγγέλλει ότι η Εισαγγελία Χαλκιδικής δεν της επιτρέπει να κάνει τεχνικό έλεγχο με πιστοποιημένο μηχανικό, παρότι αρχικά το αίτημα της έγινε δεκτό, βαπτίζοντας το όπως λέει πραγματογνωμοσύνη με τον πατέρας του 19χρονου Γιάννη να καταγγέλλει συγκάλυψη.

«Δεν ξέρω ποιος είναι ο κύριος που ψάχνουμε, δεν με ενδιαφέρει. Εάν δεν είναι σκάνδαλο αυτό που έγινε χθες, σε σχέση με το να έχει η δημοσιότητα τον Κασσελάκη και τον πρωθυπουργό, είναι η μεγαλύτερη ξεφτίλα του τόπου. Θα τον βρουν, θα τον φέρουν σήμερα τον κύριο αυτό, όποιος είναι ο Εφέτης να δώσει την εντολή να μπει η εταιρεία. Δεν με ενδιαφέρει τι θα κάνουν. Το παιδί μου το φέρνω με φωτογραφία εδώ. Κανείς δεν είχε δικαίωμα να το πάρει. Κανένας!», ανέφερε σε δηλώσεις του ο πατέρας του 19χρονου, Γιώργος Καϊμπαλής πριν γίνει η συνάντηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ