Χριστούγεννα με μπάλα και παραδόσεις στην Αγγλία
Πέρασαν 41 χρόνια από την τελευταία αποτυχημένη προσπάθεια εκείνων που ήθελαν να μαζέψουν κόσμο στο γήπεδο ανήμερα της γέννησης του Κυρίου.
Γυρίζουμε πίσω τον χρόνο, ανήμερα των Χριστουγέννων του 1983 με τον αγώνα Μπρένφορντ – Τσάρλτον και την ώρα έναρξης στις 11:00.
Πέρασαν 41 χρόνια από την τελευταία αποτυχημένη προσπάθεια εκείνων που ήθελαν να μαζέψουν κόσμο στο γήπεδο ανήμερα της γέννησης του Κυρίου. Ο ορισμός αγώνων την ιερή μέρα των Χριστουγέννων, βρήκε κατά καιρούς αρκετές αντιδράσεις από παράγοντες και ποδοσφαιριστές. Κάποιοι μάλιστα αρνήθηκαν να συμμετάσχουν.
Ο αστικός θρύλος που συνδέει το ποδόσφαιρο ανήμερα των Χριστουγέννων με τον ιστορικό αγώνα των «εχθρών» Άγγλων και Γερμανών το 1917 στο χιονισμένο Βέλγιο θεωρείται αβάσιμος!
πηγή: indicator.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Κιλκίς: Ξεκίνησαν με τα τρακτέρ τους για το κέντρο της πόλης οι αγρότες
05 Φεβρουαρίου 2025 -
Ο Τραμπ θα απελάσει και 211 Έλληνες πολίτες
05 Φεβρουαρίου 2025 -
Ιστορικές Περιηγήσεις στα Γιαννιτσά
05 Φεβρουαρίου 2025
ΣΧΟΛΙΑ