close search results icon

Υποψήφιος για το νέο ΔΣ του Α.Σ. Νάουσας ο Μάκης Αντωνιάδης

Ο Πρόεδρος των αγροτών για "είσοδο" στον τεχνοκρατισμό ενός συνεταιρισμού. 

Υποψήφιος για το νέο ΔΣ του Α.Σ. Νάουσας ο Μάκης Αντωνιάδης

Ένας οικογενειάρχης αγρότης και ένας συνεπής συνδικαλιστής είναι ο Μάκης Αντωνιάδης, που θα είναι υποψήφιος για το νέο δ.σ. του Αγροτικού Συνεταιρισμού Νάουσας, στις προσεχείς εκλογές. Πρόεδρος του Ενιαίου Συλλόγου Αγροτών δήμου Νάουσας εδώ και σχεδόν 10 χρόνια και πολύτιμος συνεργάτης του Κώστα Ταμπακιάρη στον συνεταιρισμό, ο Μάκης Αντωνιάδης έδωσε άλλη πνοή στον αγροτικό σύλλογο με την αγωνιστικότητά του, δίνοντας με όλες τους τις δυνάμεις και κερδίζοντας μάχες προς όφελος των αγροτών.

Ο Μάκης Αντωνιάδης είναι βαθύς γνώστης των αιτημάτων και διεκδικήσεων των συναδέλφων του, με πρόσφατο παράδειγμα το πρόγραμμα ‘Κομφούζιο’ και την κατάφορη αδικία σε βάρος των καλλιεργητών της περιοχής μας, οι οποίοι προ ετών καινοτομικά το εφάρμοσαν. Όπως μας είπε, υπάρχουν ελπίδες να αυξηθούν τα ποσοστά των καλλιεργητών μας, ώστε να μην χαθούν ούτε χρήματα ούτε τόσα χρόνια στοχευμένης προσπάθειας στην κατεύθυνση της ασφάλειας των φρούτων, της αύξησης των αγορών κ.λπ.

Ο Μάκης Αντωνιάδης απέδειξε όλα αυτά τα χρόνια ότι έμαθε να εστιάζει στη σοβαρή αντιπρόταση απέναντι στις χρόνιες κυβερνητικές αστοχίες και αδυναμίες, στην ουσία και στο αποτέλεσμα του αγώνα. Η πίστη του στον αγροτικό τομέα και στις δυνατότητές του σε συνδυασμό με τη γνώση των θεμάτων, τον κάνει ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για τον αγροτικό κλάδο της περιοχής μας.

πηγή: pena.press

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ