Πανέτοιμη η Δόξα Μελισσίου για την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος | PellaNews

Πανέτοιμη η Δόξα Μελισσίου για την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος

Με όλους τους ποδοσφαιριστές ετοιμοπόλεμους και στη διάθεση του Προπονητή Σάκη Ντιμτσούδη,  ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους οι Μαυραετοί, ενόψει του αγώνα της Κυριακής, 30/09/2018, με την ιστορική Αναγέννηση Γιαννιτσών, στο Δημοτικό Στάδιο Μελισσίου, με ώρα έναρξης 16.30. Στο στρατόπεδο των Δευτεραθλητών επικρατεί μεγάλη αισιοδοξία, για την επίτευξη των στόχων τους, πιστεύοντας ότι φέτος θα κόψουν πρώτοι το νήμα.

 Με την επιστροφή του έμπειρου και ιδιαίτερα πολυτάλαντου Γιάννη Σερέτη, αλλά και του αεικίνητου Παναγιώτη Μιχαηλίδη, ο Κόουτς των Μαυραετών έχει ευχάριστο πονοκέφαλο να επιλέξει την εντεκάδα από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Δεληχατζή Ν, Βασιλειάδη Π, Γεωργιάδη Α, Χατζηδάκη Α, Φωστηρόπουλο Π, Σερέτη Ι, Γιουβάνογλου Θ, Φουρεράι Α, Ραμπούση Ι, Δουλγερίδη Κ, Βερβελέ Η, Τζάτζη Μ, Σιδηρόπουλο Π (Πέπε), Παπαδόπουλο Γ, Τσάλμα Α, Λιτοβολή Χ, Χαρμάνα Κ, Κηλίκη Μ, Καπουσούζη Κ, Λιτοβολή Δ, Τουλγαρίδη Α, Μιχαηλίδη Π.

Το Διοικητικό Συμβούλιο με ανακοίνωση του καλεί όλους οπαδούς και τους φίλους της Δόξας να ενισχύσουν την Κυριακή την προσπάθεια της ιστορικής ομάδας στη νέα προσπάθεια για την κορυφή της Α1  Πέλλας.

Επίσης, εύχεται σε όλες τις Ομάδες, ποδοσφαιριστες, προπονητές, παράγοντες,  διαιτητές και Φιλάθλους, καλή χρονιά, καλό Πρωτάθλημα, με υγεία και δύναμη και χωρίς βία και στο τέλος ας κερδίσει το ποδόσφαιρο.