Η ανάρτηση της υπ. Βουλευτή ΝΔ, Νίκης Ποζίδου μετά τη γνωστοποίηση της υποψηφιότητάς της | PellaNews

Η ανάρτηση της υπ. Βουλευτή ΝΔ, Νίκης Ποζίδου μετά τη γνωστοποίηση της υποψηφιότητάς της

Πριν λίγες ώρες έγιναν γνωστά τα ονόματα που κατεβάζει η Νέα Δημοκρατία στις βουλευτικές εκλογές. Εντύπωση προκαλεί ότι το 60% των πολιτικών που βρίσκονται στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο θέτουν για πρώτη φορά υποψηφιότητα στις εθνικές εκλογές.

Μεταξύ αυτών και η Νικολέττα (Νίκη) Ποζίδου που έλκει την καταγωγή της από το Ριζό Σκύδρας. Ένα από τα δραστήρια μέλη της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Πέλλας και συνδιοργανώτρια σε πολλές εκδηλώσεις της κεντροδεξιάς παράταξης στην περιοχή μας. Στη Σκύδρα, όμως δραστηριοποιείται και σε άλλους τομείς. Ούσα νοσηλεύτρια στο Κέντρο Υγείας της πόλης, κάτοχος δύο μεταπτυχιακών στον τομέα της υγείας, αλλά και Διπλωματούχος ανωτέρας δραματικής σχολής επί πολλά συναπτά έτη παρέδιδε μαθήματα θεάτρου και τέχνης σε παιδιά της περιοχής, και στο δημόσιο ΙΕΚ Αριδαίας, προάγωντας την καλλιτεχνική ευαισθησία. Εδώ και αρκετά χρόνια δραστηριοποιείται θεατρικά και στη Θεσσαλονίκη ανεβάζοντας δικές της θεατρικές παραστάσεις.

Έτσι, μετά τη γνωστοποίηση της υποψηφιότητάς της έγραψε στο προφίλ της στο facebook: "Με την αγάπη σας, την ειλικρινή φιλία σας, τα λαμπερά σας χαμόγελα στις συναντήσεις μας, τα όμορφα λόγια σας "Νίκη μαζί σου" σε όλα τα χρόνια τη αθόρυβης πολιτικής μου διαδρομής, κάνω το μεγάλο άλμα από την μακρόχρονη επαγγελματική μου δραστηριότητα στο Κέντρο Υγείας Σκύδρας, τώρα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο ως υποψήφια Βουλευτής της ΝΔ στο Ν. Πέλλας. Ευχαριστώ θερμά τον πρόεδρο Κ. Μητσοτάκη και το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας που μου έδωσε την δυνατότητα να είμαι ένας από τους αντιπροσώπους της παράταξης μας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Με την δική σας επιλογή θα είμαι η δυνατή φωνή σας στην Ελληνική Βουλή.

 

Κυριάκος Θεοδοσίου