close search results icon

Άδωνις Γεωργιάδης στον Status FM: «Η συμπεριφορά του Νίκου Παππά κάνει τον Πολάκη να μοιάζει gentleman

«Εδώ πρέπει να παρέμβει εισαγγελέας».

«Αν είναι πραγματικό το ηχητικό, αυτό είναι κουβέντα του κοινού ποινικού δικαίου, δεν είναι πια πολιτικό ζήτημα», δήλωσε σήμερα ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status FM 107,7 και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Βενιέρη, σχολιάζοντας το ηχητικό που κυκλοφορεί με τον Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Παππά να βρίζει σκαιά έναν πρώην αστυνομικό.

«Εδώ πρέπει να παρέμβει εισαγγελέας, δεν είναι πολιτικό ζήτημα, εδώ λέει «θα σου στείλω πεϊνιρλί» δηλαδή βόμβα, μπράβους; Ο τρόπος δε που μιλάει, κάνει τον Πολάκη να φαίνεται gentleman λέσχης του Λονδίνου», συμπλήρωσε ο κ. Γεωργιάδης.

Ακούστε το απόσπασμα εδώ:

Για τον τομέα της Υγείας, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε πως τα κίνητρα που έχουν νομοθετηθεί για τους γιατρούς αρχίζουν να αποδίδουν ενώ τόνισε ότι "επι Μητσοτάκη οι γιατροί πήραν την μεγαλύτερη αύξηση από άλλες ειδικοτητες". Ο ίδιος βέβαια χαρακτήρισε θεμελιώδες το πρόβλημα ότι οι γιατροί στο ΕΣΥ αμοίβονται πολύ χαμηλότερα από ό,τι στο εξωτερικό.

Σχετικά με τις πυρκαγιές στη Βορειοανατολική Αττική ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε πως το πευκοδάσος, οι υψηλές θερμοκρασίες, οι άνεμοι, ο αντικειμενικός τρόπος να σβήσεις τη φωτιά είναι πάρα πολύ δύσκολος.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ