close search results icon

Αυτά είναι τα smartphones που προτίμησε ο κόσμος τους πρώτους μήνες του 2024 - Ποιο είναι στην κορυφή;

Τα νέα φέρνει στη δημοσιότητα η γνωστή σελίδα, Counterpoint Research.

Η Apple και η Samsung είχαν τις περισσότερες θέσεις στη λίστα με τα πιο εμπορικά smartphones για το πρώτο τρίμηνο του 2024.

Τα νέα φέρνει στη δημοσιότητα η γνωστή σελίδα, Counterpoint Research, η οποία δημοσίευσε τα δέκα πιο δημοφιλή κινητά τηλέφωνα για το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς, με την Apple να έχει για ακόμη μια χρονιά την πρώτη θέση.

Αναλυτικότερα, στη 10η θέση έχουμε το Samsung Galaxy A34, ενώ αμέσως μετά υπάρχει το Galaxy S24. To iPhone 15 Plus βρίσκεται στην 8η θέση, με το Galaxy A54 να είναι ακριβώς από πάνω του. Συνεχίζοντας με τη δεκάδα, το Galaxy A15 5G βρίσκεται έκτο, ενώ πέμπτο είναι το flagship της Samsung, το Galaxy S24 Ultra.

Αμέσως μετά συναντάμε μόνο τηλέφωνα από το στρατόπεδο της Apple, αφού τα τέσσερα smartphones με τις περισσότερες πωλήσεις ήταν τα iPhone 14, iPhone 15 Pro και iPhone 15 με κορυφαία συσκευή το iPhone 15 Pro Max.

kinitttttta.png

Αξίζει να αναφερθεί, ότι η έρευνα αφορά την παγκόσμια αγορά και όχι κάποια συγκεκριμένα χώρα. Η έρευνα επισημαίνει ότι η τεχνολογία 5G είναι όλο και περισσότερο must στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων, καθώς και οι 10 συσκευές είναι 5G. Επίσης, να σας πούμε ότι τα 7 τηλέφωνα από τα 10 κοστίζουν περισσότερα από 600 δολάρια.

Για ακόμη μια χρονιά, λοιπόν, η Apple βρίσκεται στην κορυφή με τη ναυαρχίδα της, αφού το iPhone 15 Pro ήταν το smartphone με τις περισσότερες πωλήσεις για τους τρεις πρώτους μήνες του 2024. Το 2023, σε αυτή τη χρονική περίοδο, την πρωτιά είχε το απλό iPhone 14.

Πηγή: unboxholics.com


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ