Διάρρηξη στη Φιλοθέη με λεία 1 εκατ. ευρώ
Σε σπίτι γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας.
Με λάφυρα... μαμούθ αποχώρησαν επιτήδειοι ληστές που πραγματοποίησαν διάρρηξη σε σπίτι της Φιλοθέης τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων.
Όπως κατήγγειλε η 62χρονη, μέλος γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας, η κλοπή υπολογίζει ότι έγινε μετά τις 18:30 το απόγευμα.
Οι δράστες παραβίασαν ένα παράθυρο της πολυτελούς μονοκατοικίας, εισέβαλαν στο εσωτερικό και αφού έψαξαν του χώρους, εντόπισαν και αφαίρεσαν ένα χρηματοκιβώτιο μέσα στο οποίο υπήρχαν, κατά δήλωση της ιδιοκτήτριας, περίπου 50.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας περίπου ενός εκατομμυρίου ευρώ.
Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με την Αστυνομία, το σπίτι διέθετε ιδιωτική ασφάλεια, ο συναγερμός λειτούργησε, αλλά οι δράστες κατάφεραν να πραγματοποιήσουν το σκοπό τους.
Την υπόθεση έχει αναλάβει η Δίωξη Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και οι έρευνες είναι σε εξέλιξη.
πηγή: efsyn.gr
* κνετρική φώτο: Διάρρηξη με λεία μαμούθ | Φωτογραφία Αρχείου Eurokinissi
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Η ΑΕΚ συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο CL του Basket
05 Φεβρουαρίου 2025 -
Στο πλευρό των αγροτών η Αναστασία Δαρδανελιώτη
05 Φεβρουαρίου 2025 -
Αισιοδοξία στην Αξιούπολη: Κοπή Βασιλόπιτας και ευχές στην κοινότητα
05 Φεβρουαρίου 2025 -
Δήμος Παιονίας: Επίσκεψη Υπουργών στην περιοχή
05 Φεβρουαρίου 2025 -
Ευχές του Άρη στο Σιστο
05 Φεβρουαρίου 2025
ΣΧΟΛΙΑ