Καθώς το Πάσχα πλησιάζει, είναι σημαντικό να τηρούμε ορισμένες βασικές πρακτικές.
Με τον καθηγητή ΑΠΘ Θωμά Σαββίδη.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει ξεκινήσει μια ανοιχτή συζήτηση σχετικά με την κατανάλωση προνυμφών.
Και ελάχιστες πόλεις σε νότο και νησιά.
Η Ποντιακή κουζίνα στο...πιάτο σας!
Νέα μαγειρική..."συνεδρία" την ερχόμενη Κυριακή.
Τα τρόφιμα και τα ποτά θα έχουν την τιμητική τους.
Νέα μελέτη.
Η κλιματική αλλαγή φέτος έγινε πιο «ορατή» από ποτέ στην Ελλάδα.
Στην εναρκτήρια συνάντηση των εταίρων του έργου FISSH.
Όλα έχουν ένα όριο.
Το 74% των τυποποιημένων τροφίμων περιέχει ζάχαρη, σύμφωνα τουλάχιστον με αμερικανικά στοιχεία.
Από Εν.Ε.ΑΠ. και Σ.Ε.Α.Ο.Π.
Η φετινή διοργάνωση προσέλκυσε το ενδιαφέρον 25.000 και πλέον επισκεπτών και επαγγελματιών.
Ιδανική ευκαιρία για διασκέδαση και ενημέρωση.
Κάθε χρόνο στο τραπέζι του Πάσχα, καταναλώνουμε υπερβολικές ποσότητες τροφίμων.