close search results icon

Εκδηλώσεις του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την ημέρα βιολογικής παραγωγής σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Εκδηλώσεις του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την ημέρα βιολογικής παραγωγής σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, στο πλαίσιο της ημέρας βιολογικής παραγωγής, η οποία έχει καθοριστεί από την Ε.Ε. ως η 23η Σεπτεμβρίου, οργανώνει εκδήλωση στην Αθήνα, στην Πλατεία Συντάγματος, τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 9.00 έως 15.00.

Η 23η Σεπτεμβρίου έχει επιλεγεί ως ημέρα σύμβολο ισορροπίας μεταξύ γεωργίας και περιβάλλοντος, λόγω της φθινοπωρινής ισημερίας.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ενημέρωση για τη σημασία της παραγωγής και κατανάλωσης βιολογικών προϊόντων, διανομή τσαντών με προωθητικό υλικό και δείγματα βιολογικών προϊόντων, έκθεση βιολογικών προϊόντων και διανομή έτοιμων βιολογικών γευμάτων μέσω υπηρεσίας catering.

Η εορταστική εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον αυτοδιαχειριζόμενο φορέα των αγορών παραγωγών βιολογικών προϊόντων Αθήνας, που αποτελεί θεσμοθετημένη αγορά από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Στις 25 Σεπτεμβρίου και από τις 9.00 έως 15.00 ανάλογη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί και στην Πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τον αυτοδιαχειριζόμενο φορέα των αγορών παραγωγών βιολογικών προϊόντων Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ