close search results icon

Επιστρέφει με απώλειες: Τα 2 πρόσωπα που μένουν οριστικά εκτός GNTM – Πότε επιστρέφει το ριάλιτι μοντέλων

Οκτώ στο σύνολο ριάλιτι και shows που έρχονται τη σεζόν 2024-2025. 

Στις οθόνες μας επιστρέφει -επιτέλους- το GNTM, το οποίο μπορεί να πέρασε από… 40 κύματα όλο αυτό το διάστημα, αλλά τελικά κατάφερε να κερδίσει μια θέση στο πρόγραμμα της νέας σεζόν, παρά το γεγονός πως τα τελευταία ρεπορτάζ το ήθελαν να μένει για ακόμα μια χρονιά εκτός Star.

Δυστυχώς για τους φανατικούς, το ριάλιτι μοντέλων επιστρέφει μεν, όχι κατά το πρώτο μισό της σεζόν δε, καθώς οι ιθύνοντες του Star αποφάσισαν στη μάχη της τηλεθέασης να ρίξουν πρώτα τη «Φάρμα» με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και στη συνέχεια να καλύψουν το κενό στην prime time με το GNTM – στο οποίο βέβαιη θεωρείται η συμμετοχή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και μάλιστα με κεντρικό ρόλο. Πιο συγκεκριμένα, με τον ρόλο που στο παρελθόν είχε η Βίκυ Καγιά.

8 στο σύνολο: Τα ριάλιτι και τα shows που έρχονται τη νέα σεζόν 2024 – 2025

Στο πλευρό της Ηλιάνας σχεδόν βέβαιη θεωρείται η παρουσία της Ζενεβιέβ Μαζαρί, η οποία έτσι κι αλλιώς ανήκει στο δυναμικό του Star, χωρίς ωστόσο να έχει ξεκαθαριστεί αν η ίδια θα αναλάβει ξανά την καλλιτεχνική επιμέλεια των δοκιμασιών των επίδοξων μοντέλων ή αν θα τη δούμε να επιστρέφει σε ρόλο κριτή. Πιθανή θεωρείται και η επιστροφή του Δημήτρη Σκουλού, ο οποίος διατηρεί άριστες σχέσεις με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η ίδια μάλιστα είχε ζητήσει από την παραγωγή την συμμετοχή του στον νέο κύκλο.

Ποιοι μένουν, όμως, εκτός;

Σύμφωνα με όσα ψιθυρίζονται στο κανάλι της Κηφησιάς, ο πρώτος που μένει εκτός είναι ο Γιώργος Καράβας ο οποίος φημολογείται έντονα πως τη νέα σεζόν θα βρεθεί στην κριτική επιτροπή του «My Style Rocks».

Δυστυχώς για τους λάτρεις της original εκδοχής του GNTM στο Star, πρόταση δεν έχει δεχτεί ούτε η Έλενα Χριστοπούλου, της οποίας οι κακές σχέσεις με την Ηλιάνα την αφήνουν εκτός νέου κύκλου, παρά το γεγονός πως η ίδια έχει άρρηκτα συνδέσει τη φυσιογνωμία της με το συγκεκριμένο project.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η απουσία της Έλενας Χριστοπούλου μόνο κακό έχει να κάνει στον νέο κύκλο του GNTM, κυρίως από τη στιγμή που το κανάλι επιθυμεί να δει το ριάλιτι να επιστρέφει στα υψηλά νούμερα των πρώτων δύο σεζόν που έβγαλαν νικήτριες τις Ειρήνη Καζαριάν και Κάτια Ταραμπάνκο – Άννα Μαρία Ηλιάδου.

πηγή: dailymedia.com.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ