Έρευνα στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης: Χειροπέδες σε νεκροτόμους, ιατροδικαστή, ιδιοκτήτη γραφείου τελετών

Για τουλάχιστον πέντε συλλήψεις από τους «Αδιάφθορους» της Βόρειας Ελλάδος κάνουν λόγο οι πληροφορίες για την έρευνα που διεξάγεται στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Εσωτερικές Υποθέσεις πέρασαν χειροπέδες σε δύο νεκροτόμους, έναν συνταξιούχο αστυνομικό, έναν ιδιοκτήτη γραφείου τελετών και μία ιατροδικαστή που υπηρετούσε στη Θεσσαλονίκη και έχει μεταφερθεί πλέον σε άλλη υπηρεσία.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η έρευνα ξεκίνησε μετά την καταγγελία δικηγόρου, αλλά και πληροφορίες από ιατροδικαστές της υπηρεσίας αναφορικά με έκνομες δραστηριότητες.
Οι Αρχές εξετάζουν τυχόν εμπλοκή κι άλλων προσώπων, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει γίνει γνωστό πώς ακριβώς δρούσε το κύκλωμα.
Επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται εντός της ημέρας.
newsbeast.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Στην Αθήνα θα κριθεί το Φάιναλ-4 για την ΑΕΚ
16 Απριλίου 2025 -
Θερμή συνομιλία του Δημάρχου Αλμωπίας με τον Επίσκοπο Στέφανο
16 Απριλίου 2025
ΣΧΟΛΙΑ