close search results icon

Euro 2024: Την Κυριακή οι εκπλήξεις φυλάσσονταν για το τέλος

Που "αμαυρώθηκε" ο αγώνας Σκωτία-Ουγγαρία. 

Ισοπαλία την τελευταία στιγμή για τη Γερμανία στον αγώνα με την Ελβετία, που διατήρησε το 1-0 στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα για το Euro 2024.

Σκόρερ του αγώνα ο Ντόιε για την Ελβετία στο 28' και ο Φούλκτρουγκ για τη Γερμανία, στο 90'+2. Η Ελβετία ήταν καλύτερη και άξιζε τη νίκη, αλλά η Γερμανία κατόρθωσε να κάνει την ανατροπή στις καθυστερήσεις.

Πλέον, η Ελβετία θα παίξει με μία από τις Ιταλία, Κροατία ή Αλβανία, ενώ η Γερμανία πρέπει να περιμένει τον αντίπαλό της από τον όμιλο της Αγγλίας.

0-1 η Ουγγαρία

Η παρολίγον λευκή ισοπαλία στον αγώνα της Σκοτίας με την Ουγγαρία ήταν τελικά νίκη για τη δεύτερη, με γκολ επίσης στις καθυστερήσεις. Ο Κσόμποτ έκανε το 0-1 στο 90+3 και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του σε έναν δραματικό αγώνα με τις δύο ομάδες να θέλουν εναγωνίως να κερδίσουν.

screenshot-31-RIzOe.png
Σκοτία - Ουγγαρία 0-1 | AP Photo/Matthias Schrader

Ωστόσο ο αγώνας αμαυρώθηκε από τον σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι του Ούγγρου Βάργκα που απομακρύνθηκε από τον αγωνιστικό χώρο με φορείο.

Η ομάδα της Σκοτίας κλείνει τον κύκλο αυτού του Euro με μια ήττα και αποχωρεί και η Ουγγαρία μπορεί να ελπίζει για το μέλλον.

πηγή: efsyn.gr




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ