Γεύμα Δικηγόρων στα Γιαννιτσά: Ενότητα και Συναδελφικότητα

Σε γνωστή ταβέρνα των Γιαννιτσών συναντήθηκαν δικηγόροι της πόλης, απολαμβάνοντας ένα ευχάριστο γεύμα σε κλίμα συναδελφικότητας. Ανάμεσά τους παρευρέθηκε και ο υποψήφιος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών, Αλέξης Βλάχος, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με συναδέλφους και να ανταλλάξει απόψεις για τα ζητήματα του κλάδου.
Ιδιαίτερη παρουσία στην εκδήλωση αποτέλεσαν η Αναστασία Δαρδανελιώτη και ο Ιωάννης Φωκάς. Παρότι υπήρξαν αντίπαλοι στις προηγούμενες εκλογές, απέδειξαν ότι η δικηγορία τους ενώνει, αφήνοντας στην άκρη τις διαφορές και προτάσσοντας την ενότητα του νομικού κόσμου της περιοχής.
Η εκδήλωση αυτή ανέδειξε το πνεύμα συνεργασίας που επικρατεί μεταξύ των δικηγόρων των Γιαννιτσών, επιβεβαιώνοντας ότι η κοινή τους αποστολή για την υπεράσπιση της δικαιοσύνης είναι ισχυρότερη από οποιαδήποτε εκλογική αντιπαράθεση.
ΣΧΟΛΙΑ