close search results icon

Γιάννης Γυριχίδης: Η αισιοδοξία για τον ΠΑΟΚ και η απρόσμενη ατάκα του...Κασσελάκη!

Τι σου φέρνει ένα απόγευμα Κυριακής, που δεν περιμένεις...

του Παύλου Νεκτάριου Παπαδόπουλου

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Πέλλας και προπονητής ποδοσφαίρου Γιάννης Γυριχίδης βρισκόταν σε καφέ της πόλης των Γιαννιτσών, μαζί με τον μικρό του υιό, ο οποίος είναι μάλιστα και στην Κ11 του ΠΑΟΚ. Σε λίγη ώρα, επρόκειτο να αρχίσει το παιχνίδι του Δικεφάλου με τον Άρη, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των play off της Super League, κάτι που είχε ήδη βγάλει κόσμο από το σπίτι και ο οποίος είχε πιάσει καρέκλα, για να το δει από τις οθόνες των καταστημάτων εστίασης. Το ίδιο περίμεναν πατέρας και υιός, για να απολαύσουν την αγαπημένη τους ομάδα, τον ΠΑΟΚ, ο οποίος τελικώς αναδείχθηκε και Πρωταθλητής Ελλάδας, καθώς κέρδισε τον αντίπαλο του με 1-2. 

Πριν το παιχνίδι και ενώ κάποια στιγμή και ο μικρός παίκτης έλειπε απο το  τραπέζι και ήταν μόνος του ο κ. Γυριχίδης, πέρασε από το καφέ ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης. Ενώ χαιρέτισε γενικά ανθρώπους που κάθονταν σε διπλανά και λίγο μακρύτερα τραπέζια, εστίασε στον Αντιδήμαρχο και ενώ προσπέρασε  ακριβώς δίπλα από το τραπέζι εξ αρχής, κάτι του έκανε εντύπωση και επέστρεψε, χαιρετώντας τον και λέγοντας του "ωραίο πουκάμισο!". 

Ήταν ένα σκηνικό που ίσως "απάλυνε" με χιούμορ την αγωνία που υπήρχε για το τι θα γινόταν στον αγώνα "τελικό" που είχε να δώσει η αγαπημένη ομάδα του Αντιδημάρχου. Οι πρώτοι που χαμογελάσαμε εμείς από το pellanews.gr, που ήμασταν μάρτυρες μίας σπάνιας, και ολίγον σπαρταριστής σκηνής. 

436610313-454376737178526-2902610521370538528-n-vjRk7.jpg
Πατήρ και υιός αισιόδοξοι για το ντέρμπι που θα ακολουθούσε, με μια απρόσμενη έκπληξη να περιμένει πριν απ' αυτόν τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ