Γιάννης Τσεπκεντζής: "Θέλουμε συνεργάτες για να δώσουμε προοπτική στον τόπο"
Τον αυτονόητο χαρακτήρα του στρατηγικού σχεδιασμού για τον Δήμο Έδεσσας υπογράμμισε ο Δήμαρχος Γιάννης Τσεπκεντζής, κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου. Απαντώντας στην κριτική της αντιπολίτευσης για τη σύμβαση συνεργασίας με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, ο κ. Τσεπκεντζής υπερασπίστηκε την επιλογή της διοίκησης, επισημαίνοντας ότι στόχος είναι να τεθούν στέρεες βάσεις για την ανάπτυξη της πόλης.
«Ο στρατηγικός σχεδιασμός είναι αυτονόητος και αναγκαίος. Θα αποτελέσει τον μπούσουλα πάνω στον οποίο θα κινηθεί το πλάνο της διοίκησης», δήλωσε χαρακτηριστικά. Μιλώντας για το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, το χαρακτήρισε "τοπ ίδρυμα", τονίζοντας το κύρος και την αξιοπιστία του ως συνεργάτη σε ένα τόσο κρίσιμο έργο.
Ο Δήμαρχος άσκησε παράλληλα κριτική στην προηγούμενη δημοτική αρχή του Δημήτρη Γιάννου, κατηγορώντας την για έλλειψη σχεδίου σε σημαντικούς τομείς, όπως για παράδειγμα στο θέμα του γηπέδου της Έδεσσας.
«Δυστυχώς, δεν υπήρχε στρατηγικός σχεδιασμός», ανέφερε, αφήνοντας σαφείς αιχμές για τη διαχείριση των προηγούμενων ετών.
Κλείνοντας, ο κ. Τσεπκεντζής ξεκαθάρισε τη φιλοσοφία της νέας διοίκησης:
«Έχουμε αποφασίσει πως δεν τα γνωρίζουμε όλα. Θέλουμε συνεργάτες, θέλουμε σχέδιο, για να δώσουμε πραγματική προοπτική στον τόπο μας», τόνισε, στέλνοντας μήνυμα συνεργασίας και ανοιχτότητας προς κάθε κατεύθυνση.
Η νέα στρατηγική που θέτει σε εφαρμογή η διοίκηση Τσεπκεντζή αναμένεται να καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την πορεία της Έδεσσας τα επόμενα χρόνια.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Γιαννιτσών: Ευχές για το Πάσχα
18 Απριλίου 2025 -
Ο Τραμπ ψάχνει τρόπο να... απολύσει τον επικεφαλής της Fed
18 Απριλίου 2025
ΣΧΟΛΙΑ