close search results icon

Γιαννιτσά/Παγκόσμιο Δραμιών: Εθνικός θρίαμβος δια "χειρός δύναμης" Κρυωνά και Μακρυγιάννη

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Κέρκυρα. 

ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Άρσης Δραμιών της Κέρκυρας αποτελεί από το βράδυ της Κυριακής ένα σημαντικό κομμάτι της ιστορίας του αθλήματος αφού η φετινή διοργάνωση, με την άρτια προετοιμασία και τον λεπτομερή σχεδιασμό της από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματικής Διάπλασης, & Fitness, κατατάσσεται – κατά κοινή παραδοχή – στις κορυφαίες διαχρονικά.

Όπως αναφέρει το apexsports.gr "το ρεκόρ συμμετοχής αθλητριών και αθλητών υψηλού επιπέδου από 31 χώρες του κόσμου, το αγωνιστικό ήθος που κυριάρχησε και οι εξαιρετικές επιδόσεις που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια των τριών ημερών αγωνιστικής δράσης, αφήνουν το δικό τους ξεχωριστό ανεξίτηλο αποτύπωμα στη μνήμη όσων βρέθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ε.Α.Κ. Κέρκυρας.

Η πρωτόγνωρη – για τα ελληνικά δεδομένα – διοργάνωση φιλοξενήθηκε στο Νησί των Φαιάκων ύστερα από συντονισμένες ενέργειες της ΠΟΣΔ και του Αντιπροέδρου της Στέλιου Κλιάφα, με βασικά κίνητρα την ουσιαστική ανάπτυξη και την εισαγωγή της χώρας μας στον παγκόσμιο χάρτη του αθλήματος.
Η παρουσία και οι διακρίσεις της 14μελούς εθνικής αποστολής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Κέρκυρας επιβεβαιώνουν την ανοδική πορεία και την προοπτική ανάπτυξης της Άρσης Δραμιών στην Ελλάδα. Ο απολογισμός των δέκα μεταλλίων (2 χρυσά, 1 ασημένιο, 7 χάλκινα) και οι εξαιρετικές επιδόσεις του συνόλου των αθλητριών και των αθλητών μας, μας γέμισαν χαρά και ικανοποίηση και αποτελούν ισχυρή παρακαταθήκη για το μέλλον".

ΕΝΤΟΝΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ

Το Παγκόσμιο πρωτάθλημα άρσης δραμιών 2024 στην Κέρκυρα είχε μεγάλη επιτυχία λοιπόν, είχε εθνική επιτυχία επίσης, η οποία "ποτίστηκε" από Γιαννιτσώτικη παρουσία.

Ο Γιώργος Κρυωνάς από τα Γιαννιτσά, όχι μόνο συμμετείχε αλλά είχε διπλή ικανοποίηση καθώς ο "μαθητής" του αλλά και δάσκαλος και ο ίδιος στο TaeKwonDo Δημήτρης Μακρυγιάννης κατάφεραν και πήραν μετάλλια, ανεβαίνοντας στο βάθρο!

Γενικός απολογισμός:

*Κρυωνάς Γεώργιος: 

~Χρυσό μετάλλιο στο ζετέ 

~Χρυσό μετάλλιο στο αρασέ κατηγορία βετεράνων.

kr3.jpg

*Δημήτρης Μακρυγιάννης: 

~χάλκινο μετάλλιο στο ζετέ, 

~χάλκινο μετάλλιο στο αρασέ κατηγορία βετεράνων.

kr4.jpg

"Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος με τον δάσκαλο Tae Kwon do Δημήτρη Μακρυγιάννη διότι πέτυχε βελτίωση της επίδοσης του! Ακολουθεί πιστά τις προπονητικές οδηγίες και πάντα αγωνίζεται με πάθος και αποφασιστικότητα", τόνισε ο κόουτς Γιώργος Κρυωνάς, φανερά χαρούμενος με τις γεμάτες μετάλλια βαλίτσες που επιστρέφει από το νησί των Φαιάκων, μαζί με τον επίσης επιτυχή Δημήτρη Μακρυγιάννη. 

Τα συγχαρητήρια όμως ανήκουν σε όλους σαφώς τους αθλητές, όπως σωστά αναφέρει και ο συνάδελφος Σταύρος Γεωργόπουλος στο ρεπορτάζ του:

Πολλά συγχαρητήρια στους Γιώτα Ματθέ, Βασιλική Μαυρίκη, Νεφέλη Ξένου, Αριστοτέλη Άνθη, Δημήτρη Βαλμά, Βασίλη Καρρά, Θέμη Κασαμπαλή, Γιώργο Κρυωνά, Δημήτρη Μακρυγιάννη, Σταμάτη Μασούρη, Κωνσταντίνο Μωραίτη, Αλέξανδρο Πεσεξίδη, Όλσι Στέργιο και Κώστα Χασίδη.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Γιώργος Κρυωνάς:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ