close search results icon

Καμπανάκι από τον Εμπορικό Σύλλογο Έδεσσας για Open Mall, χώρους στάθμευσης και αδέσποτα

Καμπανάκι από τον Εμπορικό Σύλλογο Έδεσσας για Open Mall, χώρους στάθμευσης και αδέσποτα

Ο εμπορικός σύλλογος Έδεσσας με επιστολή προς τον Δήμαρχο θίγει μια σειρά ζητημάτων που κρίνει ότι απασχολούν τους πολίτες και τον εμπορικό κόσμο, ζητάει επιτάχυνση εργασιών και εξεύρεση λύσεων με διάθεση συνεργασίας. 

Συγκεκριμένα αναφέρει: 

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,

Με την παρούσα επιστολή, ο Εμπορικός Σύλλογος Έδεσσας θα ήθελε να θίξει μια σειρά από ζητήματα που απασχολούν τους επιχειρηματίες, τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης μας.

Αρχικά, αναφορικά με τα έργα του Open Mall στο κέντρο της Έδεσσας, παρατηρούμε με ανησυχία ότι οι εργασίες δεν προχωρούν με τον επιθυμητό ρυθμό. Παρά την κατανόηση για την όποια ταλαιπωρία που προκαλεί αυτό το μεγάλο έργο, οι καταστηματάρχες, οι πολίτες και οι επισκέπτες της πόλης έχουν φτάσει στα όρια τους. Θα θέλαμε να παρακαλέσουμε το Δήμο να πιέσει τα συνεργεία ώστε να επιταχύνουν τις εργασίες, απασχολώντας περισσότερο ανθρώπινο δυναμικό. Έτσι, θα μπορεί να ολοκληρωθεί το έργο ταχύτερα, μειώνοντας την όποια ταλαιπωρία.

Ένα δεύτερο ζήτημα που μας απασχολεί έντονα είναι η έλλειψη χώρων στάθμευσης στο κέντρο της πόλης. Δεχόμαστε πάρα πολλά παράπονα από επιχειρηματίες, πολίτες και επισκέπτες, καθώς η Έδεσσα έχει καταστεί αφιλόξενη για όσους θέλουν να επισκεφτούν την αγορά και τις υπηρεσίες της. Σας προτείνουμε να προβείτε στη δημιουργία δημοτικών χώρων στάθμευσης, μισθώνοντας άδεια οικόπεδα στο κέντρο της πόλης.

Τέλος, το πρόβλημα με τα αδέσποτα ζώα στους κεντρικούς δρόμους της Έδεσσας παραμένει εκτός ελέγχου. Οι επιχειρηματίες και οι κάτοικοι εκφράζουν την οργή τους για την κατάσταση αυτή, η οποία υποβαθμίζει την εικόνα της πόλης μας και απομακρύνει τους πελάτες και τους επισκέπτες.

Κύριε Δήμαρχε, ευελπιστούμε ότι θα λάβετε υπόψη τις ανησυχίες και τις προτάσεις μας, προκειμένου να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά τα ζητήματα που απασχολούν την επιχειρηματική και κοινωνική ζωή της πόλης μας. Θα είμαστε στη διάθεσή σας για περαιτέρω συζήτηση και συνεργασία.

Με εκτίμηση,

Εμπορικός Σύλλογος Έδεσσας

*φώτο αρχείου από εργασίες για το Open Mall

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ