close search results icon

«Κατάπινα τα αίματα και ένιωθα ότι πνίγομαι»

Σοκάρει η κατάθεση της συζύγου του Απ. Λύτρα.

Την αγριότητα που βίωσε στα χέρια του συζύγου της, Απόστολου Λύτρα, περιέγραψε στις Αρχές η 37χρονη δικηγόρος Σοφία Πολυζωγοπούλου, που σήμερα πέρασε το κατώφλι της ιατροδικαστικής υπηρεσίας, για τον ξυλοδαρμό της.

Τα στοιχεία από την κατάθεσή της σοκάρουν. «Αιμορραγούσα και τον παρακαλούσα να με πάει στο νοσοκομείο και δεν θα έλεγα τίποτα», φέρεται να είπε.

Μεταξύ άλλων, στην κατάθεσή της, είπε ότι ο άνδρας της άρχισε να της επιτίθεται ήδη καθ' οδόν προς το σπίτι από βραδινή τους έξοδο και πως όταν έφτασαν εκείνη προσπάθησε να πατήσει το κουμπί πανικού που είναι συνδεδεμένο με τον συναγερμό και χτυπάει κατευθείαν στην αστυνομία, αλλά ότι την πρόλαβε και της το πήρε.

Η κ. Πολυζωγοπούλου στην κατάθεσή της φέρεται να είπε πως όλα ξεκίνησαν ενώ το ζευγάρι είχε πάει σε εστιατόριο στη Βουλιαγμένη με μια μεγάλη παρέα. Εκεί, περιγράφει, πως ο σύζυγός της άρχισε να της κάνει σκηνή ζηλοτυπίας, επειδή κοίταζε το κινητό της τηλέφωνο.

Η δικηγόρος αναφέρει στη συνέχεια πως μιλούσε με την αδελφή της στην οποία είχαν αφήσει την κόρη τους ώστε να βγουν και πως ο σύζυγός της τής ζήτησε επιτακτικά να φύγουν.

πηγή: efsyn.gr

* κεντρική φώτο: Απολογία στον ανακριτή του ποινικολόγου Απόστολου Λύτρα που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία, Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024. | ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ