"Καταψήφισαν" κατά συνείδηση και κατά επιλογή το αίτημα των συνδημοτών τους από τα Σεβαστειανά!

Λίγο πριν την ψήφιση του αιτήματος της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας Σεβαστειανών (ΠΠΣ), που έχει υπογραφεί από 650 κατοίκους, η Δήμαρχος Σκύδρας συμβούλεψε τους συμβούλους της να ψηφίσουν κατά συνείδηση και κατά επιλογή "όπως είδαν τα πράματα και τη διαδικασία". Κι όλοι κατά συνείδηση είδαν το λάθος στο ψήφισμα της ΠΠΣ και καταψήφισαν με εξαίρεση τη δημοτική σύμβουλο από τα Σεβαστειανά, κα Νικολέτα Λαζαρίδου. Δε θυμάμαι να συμβαίνει συχνά ψήφισμα πολιτών να μη γίνεται αποδεκτό από το Δημοτικό Συμβούλιο και μάλιστα ψήφισμα, το οποίο, με το στανιό η Δήμαρχος να το παραφράζει μέχρι την τελευταία στιγμή.
Η κα Ιγνατιάδου τοποθετήθηκε και η ίδια αφού άκουσε όλους όσους ήθελαν να πουν την άποψη τους και όπως πάντα είπε στους Σεβαστειανιώτες ότι απ' αυτήν θα ακούσουν μόνο την αλήθεια ενώ ξαφνικά άρχισε να τους ρωτάει έναν έναν αν τα φωτοβολταϊκά στις στέγες είναι επιβλαβή ή όχι.
Παρακολουθήστε και τη δική της τοποθέτηση για τα δικά σας συμπεράσματα και ας μη λησμονήσουν οι κάτοικοι των Σεβαστειανών ότι εν τέλει είναι με το μέρος τους!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
SOS εκπέμπει το νοσοκομείο της Φλώρινας λόγω της έλλειψης προσωπικού
02 Απριλίου 2025 -
Ψυχρή εισβολή από τη Δευτέρα, πέφτει αρκετά η θερμοκρασία
02 Απριλίου 2025 -
Η συνταγή της ημέρας - Καλαμαράκια γιουβέτσι
02 Απριλίου 2025
ΣΧΟΛΙΑ