close search results icon

Κατηγορούμενος στη δίκη: «Βίασα την Πελικό γιατί δεν είχα κάτι άλλο να κάνω παραμονή Πρωτοχρονιάς»

Ο πατέρας δύο παιδιών Andy Rodriguez, 37 ετών σήμερα, είναι ένας από τους 50 άνδρες που κατηγορούνται.

Κατηγορούμενος στη δίκη: «Βίασα την Πελικό γιατί δεν είχα κάτι άλλο να κάνω παραμονή Πρωτοχρονιάς»

Σε μία απίστευτη παραδοχή προχώρησε ένας άνδρας που κατηγορείται για τον βιασμό της συζύγου του Ντομινίκ Πελικό, λέγοντας ότι πήγε στο σπίτι των Πελικό στη Γαλλία όπου βίασε την Ζιζέλ μόνο και μόνο επειδή «δεν είχε τίποτα άλλο να κάνει την παραμονή της Πρωτοχρονιάς».

Ο πατέρας δύο παιδιών Andy Rodriguez, 37 ετών σήμερα, είναι ένας από τους 50 άνδρες που κατηγορούνται ότι βίασαν τη σύζυγο τη Ζιζέλ Πελικό στη Γαλλία, αφού ο άντρας της την είχε προηγουμένως «ποτίσει» με υπνωτικά, ένα αρρωστημένο σχέδιο που κράτησε μία δεκαετία περίπου.

Ο 37χρονος παραδέχτηκε μέσα στο δικαστήριο της Αβινιόν ότι ο μόνος λόγος που πήγε στο σπίτι των Πελικό στο χωριό Μαζάν είναι γιατί δεν είχε κάτι άλλο να κάνει την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2018. Παραδέχτηκε ότι ήταν «αλκοολικός από τα 14 και χρήστης κοκαΐνης».

Ομολόγησε ότι έκανε σεξ με την Ζιζέλ, αλλά αρνείται τον βιασμό.

Όπως και πολλοί άλλοι κατηγορούμενοι, έτσι και ο σημερινός, ισχυρίζονται ότι δεν είχαν ιδέα ότι ήταν ναρκωμένη και υπέθεσαν ότι όλα ήταν μέρος ενός «συναινετικού σεναρίου», ένα σεξουαλικό παιχνίδι μεταξύ του Πελικό και της συζύγου του.

«Αρέσεις στη γυναίκα μου, θα ήθελες να κοιμηθείς μαζί της ενώ εγώ θα παρακολουθώ;»
Στην κατάθεσή του ο Rodriguez περιέγραψε πως είχε μια εμπειρία swinging πριν συναντήσει τον Ντομινίκ Πελικό την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2018 στο σπίτι του στο Μαζάν κοντά στην Αβινιόν.

Ο Rodriguez είπε: «Ήμουν σε ένα μπαρ, όταν ένας άνδρας με πλησίασε και μου είπε: “αρέσεις στη γυναίκα μου, θα ήθελες να κοιμηθείς μαζί της ενώ εγώ θα παρακολουθώ;”.

Συμφώνησα και συνέβη το ίδιο βράδυ. Τον Πελικό τον συνάντησα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς καθώς δεν είχα τίποτα άλλο να κάνω» είπε και συνέχισε;

«Είχα τσακωθεί με τα αδέρφια μου επειδή έπινα αλκοόλ και έπαιρνα ναρκωτικά και έτσι πήγα στο σπίτι του Πελικό. Δεν είχα ποτέ καμία πρόθεση να βιάσω την κυρία Πελικό».

Στο δικαστήριο ακούστηκε ότι εκείνη την εποχή ο Rodriguez ήταν 31 ετών, παντρεμένος με δύο παιδιά, ενώ η Ζιζέλ ήταν 66 ετών – είχε δηλαδή τα διπλά του χρόνια.

Ο Rodriguez συνέχισε: «Είχα κάνει μπάνιο, είχα βάλει aftershave, ήμουν έτοιμος. Μια ώρα μετά την ανταλλαγή μηνυμάτων στο Coco.fr (ιστοσελίδα για swinging) ήμουν στο σπίτι του».

Καθώς κατέθετε τα στοιχεία του, η Ζιζέλ άκουγε με προσοχή, κουνώντας κατά διαστήματα το κεφάλι της, με τον γιο της David στο πλευρό της.

Πηγή: newsit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ