Λάκης Βασιλειάδης: Και επίσημα η έγκριση για προκήρυξη των 10 θέσεων ιατρών στα Νοσοκομεία μας

Λάκης Βασιλειάδης: Και επίσημα η έγκριση για προκήρυξη των 10 θέσεων ιατρών στα Νοσοκομεία μας
Αναρτήθηκε σήμερα στη Διαύγεια η έγκριση για την προκήρυξη θέσεων ειδικευμένων ιατρών του κλάδου του ΕΣΥ όπως είχε ανακοινώσει λίγο καιρό πριν ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης. Η προκήρυξη προβλέπει 10 θέσεις ιατρικού προσωπικού για το Γενικό Νοσοκομείο Πέλλας όπου θα κατανεμηθούν αντίστοιχα στη Νοσοκομειακή Μονάδα Γιαννιτσών και Έδεσσας συνεχίζοντας έτσι την ενίσχυση του Νοσοκομείου μας.
Υπενθυμίζεται πως πρόκειται για 5 θέσεις για την Ν.Μ. Γιαννιτσών και συγκεκριμένα: μία (1) Διευθυντή Ακτινολογίας, μία (1) Επιμελητή Α’ και μία (1) Επιμελητή Β’ Εσωτερικής Παθολογίας, μία (1) Επιμελητή Β’ Δερματολογίας – Αφροδισιολογίας, και μία (1) Επιμελητή Β’ Ουρολογίας. Και επιπλέον 5 θέσεις για τη Ν.Μ. Έδεσσας: μία (1) Διευθυντή και μία (1) Επιμελητή Α’ Νεφρολογίας, μία (1) Επιμελητή Α’ Ιατρικής Βιοπαθολογίας, μία (1) Διευθυντή Εσωτερικής Παθολογίας, και μία (1) Διευθυντή Μαιευτικής – Γυναικολογίας.
Ο Λάκης Βασιλειάδης δήλωσε σχετικά:
«Η ενίσχυση των Νοσοκομείων της Πέλλας συνεχίζεται. Προχωράμε συστηματικά και με πρόοδο στην υλοποίηση των δεσμεύσεων μας για ένα καλύτερο και πιο αποδοτικό σύστημα υγείας. Με συνεργασία και διεκδίκηση μπορούν να επιλυθούν τα προβλήματα και μπορούμε να φέρουμε το σύστημα υγείας μας σε ένα πολύ ικανοποιητικό επίπεδο και να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα και τις ανάγκες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή».
Ο σύνδεσμος της Απόφασης από την Διαύγεια: https://diavgeia.gov.gr/doc/ΨΜ1Χ465ΦΥΟ-ΘΝΦ
Λάκης Βασιλειάδης
Βουλευτής Πέλλας
ΣΧΟΛΙΑ