close search results icon

LIVE οι ομιλίες Καραμανλή και Σαμαρά στην παρουσίαση του βιβλίου του Μ. Κοττάκη

Πρόκειται για την πρώτη δημόσια παρουσία των δύο πρώην πρωθυπουργών μετά το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών.

Στην παρουσίαση του βιβλίου του διευθυντή της «Εστίας», Μανώλη Κοττάκη, «Οι Απόρρητοι Φάκελοι Καραμανλή» (Εκδόσεις Λιβάνη), θα μιλήσουν οι δύο πρώην πρωθυπουργοί και πρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς και Κώστας Καραμανλής, σήμερα Δευτέρα 1η Ιουλίου στις 20:00 στο Πολεμικό Μουσείο.

Πρόκειται για την πρώτη δημόσια παρουσία των δύο πρώην πρωθυπουργών μετά το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών, που σίγουρα δεν έφερε και… χαμόγελα στη «γαλάζια» παράταξη.

Ευρωεκλογές και αναμφίβολα, όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στην εκδήλωση στο Πολεμικό Μουσείο και τις παρεμβάσεις που θα κάνουν Σαμαράς και Καραμανλής.

Σημειώνεται, πως στην εκδήλωση θα παρευρεθούν υπουργοί και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και αρκετοί «γαλάζιοι» παράγοντες και-όπως είναι φυσικό- όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στις παρεμβάσεις που θα κάνουν Σαμαράς και Καραμανλής.

Σημειώνεται, πως οι ομιλίες των δυο πρώην πρωθυπουργών έρχονται σε μια συγκυρία που υπάρχει «γκρίνια» στο εσωτερικό της «γαλάζιας» παράταξης ότι έχει απομακρυνθεί από τις «ρίζες» της, που τέθηκε άλλωστε με μεγάλη ένταση από ορισμένους κυβερνητικούς βουλευτές και στην πρόσφατη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Δείτε LIVE παρακάτω την παρουσίαση του βιβλίου του Μανώλη Κοττάκη «Οι Απόρρητοι Φάκελοι Καραμανλή»

«Οι απόρρητοι φάκελοι Καραμανλή»: Τι πραγματεύεται το βιβλίο

Το βιβλίο επιχειρεί μια δεύτερη ανάγνωση στους καθοριστικούς σταθμούς της διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή (2004-2009).

Στο πλαίσιο της παρουσίασης, ο Αντώνης Σαμαράς θα εκφωνήσει ομιλία με θέμα «Ελλάδα και Ευρώπη σε σταυροδρόμι».

Αμέσως μετά την ομιλία του κ. Σαμαρά θα ακολουθήσει ομιλία του Κώστα Καραμανλή, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να μιλήσει για εξωτερική πολιτική.

πηγή: vradini.gr



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ