close search results icon

Μαθητές του ΓΕΛ Αριδαίας απόλαυσαν το λουτρό τους στα Λουτρά Πόζαρ

Παρόντες οι Αντιδήμαρχοι Γ. Χατζηδημητριάδης και Ό. Ολλανδέζου

Μαθητές του ΓΕΛ Αριδαίας απόλαυσαν το λουτρό τους στα Λουτρά Πόζαρ

Μια ξεχωριστή εμπειρία απόλαυσαν μαθητές του Γενικού Λυκείου Αριδαίας, οι οποίοι επισκέφθηκαν τα Λουτρά Πόζαρ στο πλαίσιο εκπαιδευτικής εξόρμησης. Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το φυσικό περιβάλλον και να κάνουν μπάνιο στα ζεστά ιαματικά νερά, βιώνοντας στιγμές χαλάρωσης και αναζωογόνησης.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε με τη συνοδεία εκπαιδευτικών, ενώ παρόντες στη δράση ήταν και ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Πολιτισμού κ. Γιώργος Χατζηδημητριάδης, καθώς και η Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Όλγα Ολλανδέζου. Οι δύο αιρετοί συνεχάρησαν τόσο τους μαθητές όσο και τους εκπαιδευτικούς για την πρωτοβουλία και υπογράμμισαν τη σημασία της επαφής των νέων με τον φυσικό πλούτο της περιοχής.

fb-img-1744381863558.jpg


Η επίσκεψη αυτή αποτέλεσε μία ακόμη ευκαιρία για την προβολή του σημαντικού τουριστικού προορισμού των Λουτρών Πόζαρ, ενώ ανέδειξε και την ανάγκη σύνδεσης της σχολικής ζωής με την τοπική πολιτιστική και φυσική κληρονομιά.

Με αφορμή την παρουσία του ο Γιώργος Χατζηδημητριάδης δήλωσε 

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η εβδομάδα υγείας στο δήμο Αλμωπιας !!!


Μαζί με μαθητές της 

Γ’ Γενικού Λυκείου επισκεφτήκαμε τα Λουτρά Πόζαρ χαρίζοντάς τους στιγμές χαλάρωσης, υγείας και ευεξίας πριν τις πανελλήνιες εξετάσεις τους. 


Να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση και το προσωπικό των λουτρών Πόζαρ για την ενημέρωση, την ξενάγηση και την άψογη φιλοξενία, καθώς και την υπηρεσία βοήθεια στο σπίτι για τη συνοδεία. Επίσης το σύλλογο «προσφορά ζωής» που ήταν δίπλα μας από την πρώτη ως την τελευταία ημέρα της εβδομάδας υγείας μαθαίνοντάς μας την αξία του εθελοντισμού και της προσφοράς στο συνάνθρωπο. 


Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!

Καλή επιτυχία σε όσους αγωνίζονται!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ