close search results icon

Με ερωτηματικά ο Μάντζιος

Με ερωτηματικά ο Μάντζιος

Με τον Βέλεθ (τραυματίας) και τους Ζουλ και Σαβέριο να μένουν εκτός αποστολής, ανακοίνωσε τους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του για το σημερινό (05/10, 20.00) ματς ο Άκης Μάντζιος.

Τα ερωτηματικά για τον προπονητή των κιτρινόμαυρων αφορούν τη σύνθεση της αμυντικής γραμμής, αφού εκτός της απουσίας του Ισπανού στόπερ, υπάρχει ερωτηματικό για τον παίκτη στα δεξιά του κέντρου της άμυνας, αλλά και για το αριστερό άκρο.


Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Χουλιάν Κουέστα, έχοντας μπροστά του τον Γιακούμπ Μπράμπετς και έναν εκ των Λίντσεϊ Ρόουζ ή Φαμπιάνο Λέισμαν, με τις πιθανότητες να είναι μοιρασμένες για το βασικό σχήμα.

Όσον αφορά τα άκρα των μετόπισθεν, δεξιά ο Μάρτιν Μοντόγια θα ξεκινήσει και πάλι, παρ’ ότι ο Ούγκο Μάγιο μπήκε στην αποστολή, ενώ αριστερά φαίνεται να έχει ένα προβάδισμα ο Χουάνκαρ, καθώς ο Μάρτιν Φρίντεκ προέρχεται από ίωση.


Στα χαφ η τριάδα Μόντσου Ροντρίγκεθ, Χοσέ Σιφουέντες και Μάνου Γκαρθία δεν υπάρχει λόγος να διαφοροποιηθεί, καθώς οι τρεις τους “δένονται” όλο και περισσότερο και είναι απαραίτητοι για τη λειτουργία της ομάδας.




Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι για μία ακόμη φορά ο Λορέν Μορόν, με τους Κλέιτον Ντιαντί και Πιόνε Σίστο να έχουν τον πρώτο λόγο για τα “φτερά”, ενώ τις πιθανότητές του για το βασικό σχήμα έχει και ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ.








ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ