Με Καμαρά στο «δέκα» η 11άδα του ΠΑΟΚ στο Ανοέτα - Με rotation η Ρεάλ Σοσιεδάδ
Ποιες είναι οι επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Με τρεις χαφ και συγκεκριμένα τον Καμαρά στο «δέκα», θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο Ανοέτα - Ποιες είναι οι επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου.
Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι θα πάρει θέση κάτω από τα γκολπόστ, με τον Μπάμπα να φωνάζει παρών στο αριστερό άκρο της άμυνας, δεξιά ο Ότο και κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Κεντζιόρα - Μιχαηλίδη. Στα χαφ θα βρεθεί το δίδυμο Σβαμπ - Οζντόεφ, με τον Καμαρά μπροστά τους και τους Τάισον - Ντεσπόντοφ στα άκρα της επίθεσης. Όπως είχε πράξει και στο εκτός έδρας ματς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στην κορυφή θα αγωνιστεί ο Μπράντον Τόμας.
Για την Ρεάλ Σοσιεδάδ, ο Μαρρέρο θα πάρει θέση βασικού τερματοφύλακα για 2η φορά στην Ευρώπη, με τους Ελουστόντο και Αγκουέρ να συνθέτουν το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας. Ο Σέρτζι Γκόμεθ θα αναλάβει την αριστερή πλευρά και ο Οντριοθόλα την δεξιά. Ο Θουμπιμέντι θα αγωνιστεί ως αμυντικό χαφ, με τους Μπράις Μέντεθ και Μαρίν σε πιο προωθημένο ρόλο. Ο Μπέκερ θα παίξει στο αριστερό «φτερό», ο Μπαρενετσέα στο δεξί, ενώ βασικός φορ θα είναι ο Ισλανδός 20χρονος Όσκαρσον.
πηγή: sdna.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Γιαννιτσά: Τον θυμάστε; Έφυγε ταξίδι για ένα "Mac" στον ουρανό...
06 Απριλίου 2025 -
Σημαντική εκτός έδρας νίκη του Πανεδεσσαϊκού στην Αριδαία
06 Απριλίου 2025 -
Οι 'Λαζάρκες' στους Γαλατάδες το Σάββατο του Λαζάρου
06 Απριλίου 2025 -
Αερωπός Έδεσσας: Μια Ανάσα από την Α1 Handball Premier
06 Απριλίου 2025
ΣΧΟΛΙΑ