close search results icon

Με κυβερνητικό κλιμάκιο στη Θεσσαλία ο Διονύσης Σταμενίτης

Με κυβερνητικό κλιμάκιο στη Θεσσαλία ο Διονύσης Σταμενίτης

ΥφΑΑΤ, Διονύσης Σταμενίτης: « Να στείλουμε στο Ευρωκοινοβούλιο εκπροσώπους που μπορούν να διαπραγματευτούν προς όφελος της πατρίδας μας»

Στη Θεσσαλία με κυβερνητικό κλιμάκιο ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Διονύσης Σταμενίτης

Στο κυβερνητικό κλιμάκιο, υπό τον Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό, Θανάση Κοντογιώργη, που περιοδεύει στη Θεσσαλία συμμετέχει ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Διονύσης Σταμενίτης. Το κλιμάκιο που αποτελείται επίσης, από τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Νίκο Ταχιάο, τον Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστο Τριαντόπουλο, τον Υφυπουργό Υγείας, Μάριο Θεμιστοκλέους και τους Γενικούς Γραμματείς του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τρομφιμων, Γιώργο Στρατακο και Δημήτρη Παπαγιαννίδη επισκέφθηκε τη Δευτέρα τους Δήμους Φαρσάλων, Μουζακίου και Καρδίτσας.

Στις συναντήσεις του κυβερνητικού κλιμακίου με τους πολίτες, τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τους εκπροσώπους των παραγωγών αλλά και με τα στελέχη και τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας, οι συζητήσεις επικεντρώθηκαν για την επόμενη ημέρα της Θεσσαλίας, τα προβλήματα που έχει αφήσει πίσω της η κακοκαιρία «Daniel», αλλά και τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα και έχουν συμβάλλει ώστε η περιοχή να βρίσκει και πάλι τον βηματισμό της.

Όσον αφορά τον πρωτογενή τομέα ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην υλοποίηση του χρονοδιαγράμματος των αποζημιώσεων, το οποίο όπως τόνισε ο Υφυπουργός Διονύσης Σταμενίτης, τηρείται απαρέγκλιτα, όπως έχει ανακοινωθεί, ενώ συζητήθηκαν και ζητήματα που αφορούν τα αρδευτικά δίκτυα και τις αγροτικές υποδομές, σημειώνοντας ότι οι παρεμβάσεις που έχουν γίνει έχουν βοηθήσει σημαντικά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και άλλες να γίνουν.

Αναφορικά με τις συναντήσεις και τις συσκέψεις που πραγματοποίησε το κλιμάκιο ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Διονύσης Σταμενίτης δήλωσε: «Από την πρώτη ημέρα που τα καταστροφικά καιρικά φαινόμενα έπληξαν την περιοχή της Θεσσαλίας, τόσο το σύνολο της κυβέρνησης όσο και ειδικά η ηγεσία του ΥΠΑΑΤ, υπό τον Υπουργό Λευτέρη Αυγενάκη, στεκόμαστε δίπλα στους Θεσσαλούς, εργαζόμαστε για την επούλωση των πληγών και σχεδιάζουμε την επόμενη ημέρα της περιοχής.

Οι επερχόμενες ευρωεκλογές ξέρουμε όλοι ότι δεν θα αναδείξουν κυβέρνηση, μπορούν όμως να δώσουν σε αυτήν τη δύναμη να διαπραγματευτεί τα μεγάλα ζητήματα της Ευρώπης για την επόμενη πενταετία, ανάμεσα σε αυτά και οι δυνατότητες μας να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα που δημιουργούν οι συνέπειες της κλιματικής κρίσης σε υποδομές και παραγωγές.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αποδείξει ότι μπορεί να υπερασπίζεται τα συμφέροντα των Ελλήνων πολιτών και τις θέσεις της χώρας μας. Οι άνθρωποι που απαρτίζουν το ευρώ-ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας είναι έτοιμοι να δώσουν τη μάχη της επόμενης ημέρας της χώρας μας στην Ευρώπη και μπορούν επάξια να διαπραγματευτούν προς όφελος της πατρίδας και των Ελλήνων πολιτών. Η ψήφος στην παράταξη μας σηματοδοτεί τη σταθερή πορεία της Ελλάδας πιο κοντά στην Ευρώπη!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ