close search results icon

Με τα βαριά χαρτιά του ο ΠΑΟΚ - Η 11άδα κόντρα στην Σάμροκ Ρόβερς

Η τελευταία ευρωπαϊκή παράσταση του «Κούλιε» στο γήπεδο της Τούμπας θα δοθεί, έχοντας τον Κεντζιόρα στο πλευρό του.

Χωρίς εκπλήξεις η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στην Σάμροκ Ρόβερς στο πρώτο παιχνίδι των playoffs του Europa League - Η τελευταία ευρωπαϊκή παράσταση του Κουλιεράκη μπροστά στο κοινό της Τούμπας.

Ό,τι ακριβώς δοκίμασε, αυτό επιστρατεύει ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην πρώτη «μάχη» με τους Ιρλανδούς. Βασικός ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, όπως διαβάσατε νωρίτερα και μέσα από το SDNA, με τον προπονητή του ΠΑΟΚ να δίνει από χθες το στίγμα των σκέψεων του.

paraskefas2-x7wsF.png


Η τελευταία ευρωπαϊκή παράσταση του «Κούλιε» στο γήπεδο της Τούμπας θα δοθεί, έχοντας τον Κεντζιόρα στο πλευρό του. Κάτω από τα δοκάρια επιστρέφει ο Ντόμινικ Κοτάρσκι, όπως αντίστοιχα και ο Ράχμαν Μπάμπα στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Γιόνι Ότο να επιστρατεύεται στα δεξιά, έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του.

Το γνωστό δίδυμο στα χαφ, με τους Σβαμπ - Οζντόεφ, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να κινείται στα σίγουρα, έχοντας μπροστά ως επιθετική τριπλέτα τους Τάισον, Κωνσταντέλια και Αντρίγια. Στην κορυφή της επίθεσης, φανέλα βασικού θα πάρει ο Μπράντον Τόμας.

πηγή: sdna.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ