close search results icon

Μίλτον: Δωρεά 5 εκατομμυρίων δολαρίων από την Τέιλορ Σουίφτ για τους πληγέντες

Μίλτον: Δωρεά 5 εκατομμυρίων δολαρίων από την Τέιλορ Σουίφτ για τους πληγέντες

Η Τέιλορ Σουίφτ δώρισε 5 εκατομμύρια δολάρια (3,8 εκατομμύρια λίρες) στις προσπάθειες ανακούφισης των πληγέντων του τυφώνα Μίλτον.

Η Charity Feeding America, η οποία έκανε την ανακοίνωση, είπε: «Αυτή η συνεισφορά θα βοηθήσει τις κοινότητες να ανοικοδομηθούν και να ανακάμψουν, παρέχοντας βασική τροφή, καθαρό νερό και προμήθειες στους ανθρώπους που επλήγησαν από αυτές τις καταστροφικές καταιγίδες».

Πρόσθεσε: «Σε ευχαριστώ, Τέιλορ, που στάθηκες μαζί μας στο κίνημα για τον τερματισμό της πείνας και βοηθώντας τις κοινότητες που έχουν ανάγκη».

Η δωρεά θα βοηθήσει επίσης τις προσπάθειες ανακούφισης για τον τυφώνα Helene πριν από δύο εβδομάδες.

Σε μια εγκάρδια ανάρτηση, το Feeding America ευχαρίστησε τη Swift, 34 ετών, που «στάθηκε μαζί μας και το κίνημα για τον τερματισμό της πείνας και για τη βοήθεια των κοινοτήτων που έχουν ανάγκη στον απόηχο του #HurricaneHelene και του #HurricaneMilton». Η οργάνωση επαίνεσε τη γενναιοδωρία της και τόνισε τη σημασία της συλλογικής δράσης: «Μαζί, μπορούμε να έχουμε πραγματικό αντίκτυπο στην υποστήριξη των οικογενειών καθώς αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν».

Προέτρεψαν επίσης άλλους να ακολουθήσουν το παράδειγμά της, ενθαρρύνοντας τις δωρεές με ένα απλό μήνυμα. Να ακολουθήσουν την Τέιλορ.

Η Swift, η οποία σύμφωνα με το Forbes έχει μία περιουσία της τάξης των 1,6 δισ. δολαρίων, είναι βαθιά γενναιόδωρη.

Από τη δωρεά 1 εκατομμυρίου δολαρίων για ανακούφιση από καταστροφές μετά από καταιγίδες που έπληξαν το Τενεσί τον Δεκέμβριο του 2023 μέχρι το αθόρυβο δώρο 100.000 δολαρίων στην οικογένεια μιας 44χρονης γυναίκας που σκοτώθηκε κατά την παρέλαση Super Bowl των Αρχηγών του Κάνσας τον Φεβρουάριο του 2024.

eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ