close search results icon

Ο Πέλεκυς στο Διαδίκτυο

Ο Πέλεκυς στο Διαδίκτυο

Καλό μήνα φίλες και φίλοι 

Βρισκόμαστε πλέον και στον Ιούλιο όπου πολλοί θα κάνετε τις διακοπές σας. Βέβαια πολλοί είναι και αυτοί που λόγω της ακρίβειας αλλά και του αυξημένου κόστους ζωής δεν θα μπορέσουν. 

Ας πάμε όμως στην πολιτική μας επικαιρότητα αρχίζοντας από την Πέλλα.

@ Με υπογραφή Σταμενίτη το Φράγμα του Αλμωπαίου,  καθώς ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης προχώρησε αυτό το μεγάλο έργο της Πέλλας που θα δώσει λύσεις σε πολλά ζητήματα της περιοχής. 

@ Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Διονύσης Σταμενίτης δήλωσε: «Προχωράμε, όπως είχαμε δεσμευθεί, στην υλοποίηση ενός έργου που με ιδιαίτερη σημασία για τον Νομό Πέλλας. Η προσοχή που δίνουμε άλλωστε στον εκσυγχρονισμό των αρδευτικών δικτυών αλλά και της ορθής διαχείρισης του νερού αποτυπώνεται και στην επιλογή της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, το έργο του Φράγματος Αλμωπαίου να συνοδευτεί και με την κατασκευή του αρδευτικού τμήματος, με δυνατότητα άρδευσης 120.440 στρ.Η κατασκευή του Αρδευτικού Δικτύου θα συμβάλλει στην άρδευση καλλιεργούμενων εκτάσεων στο βορειοδυτικό τμήμα της πεδιάδας Γιαννιτσών, με ταυτόχρονη ενίσχυση και ποιοτική βελτίωση της οικολογικής παροχής της Περιφερειακής Τάφρου Θεσσαλονίκης».

@ Εκπρόσωπος της κυβέρνησης στην Δράμα ο Διονύσης Σταμενίτης. Ο ΥφΑΑΤ εκπροσώπησε την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις απελευθέρωσης της μαρτυρικής Δράμας ενώ είναι πραγματικά αεικίνητος, όντας όπως λένε ένας από τους καλύτερους Υφυπουργούς της κυβέρνησης Μητσοτάκη 

@ Παντως οι ευρωεκλογές έφεραν πολλές αναταραχές στα κόμματα  

@ Στο ΠΑΣΟΚ άνοιξε πλέον και επίσημα η κούρσα διαδοχής του Νίκου Ανδρουλάκη ενώ και στον Σύριζα υπάρχουν αναταραχές 

@ Βεβαια και στην Νέα Δημοκρατία η κοινή παρουσία των Αντώνη Σαμαρά και Κώστα Καραμανλή αλλά και τα όσα είπε

@Οι Δυο πρώην πρωθυπουργοι Εμφανίστηκαν με συναντίληψη για την πανευρωπαϊκή δεξιά στροφή στις ευρωεκλογές, την απέδωσαν στην αλαζονεία των ηγεσιών - Πυρά Σαμαρά για ομόφυλα, διεύρυνση ΝΔ, ΦΠΑ και εθνικά - Όχι Καραμανλή στη Χάγη - «Δεν σχολιάζουμε δηλώσεις πρώην πρωθυπουργών» η γραμμή Μαξίμου

screenshot-20240702-071349-chrome.jpg

Ο Αντώνης Σαμαράς είναι άλλωστε ένας πολιτικός που αγαπάει την πατρίδα και σέβεται την Ορθοδοξία.  Ως γνωστής της ιστορίας πάντα μιλάει στην ψυχή και στο μυαλό των Ελλήνων. 

messenger-creation-d7fffb91-c05e-4dd5-a941-343c09ea0ff3.jpeg

Παροντες στην ομιλία των Αντώνη Σαμαρά και Κώστα Καραμανλή ήταν και οι δύο βουλευτές Πέλλας Λάκης Βασιλειάδης και Γιώργος Καρασμάνης οπως και ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Διονύσης Σταμενίτης 

Σίγουρα θα υπάρξουν εξελίξεις και στη Νέα Δημοκρατία όσο οδεύουμε προς τις εθνικές εκλογές ενώ για πρώτη φορά υπάρχει δημόσια και έντονη αμφισβήτηση προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ